090226

Min dag
09.00-10.00
Träning på helex. Idag blev det bröst, axlar, triceps + egen spinning i 17 minuter
11.00-20.00 Jobbar på Vaccinations kväll på Företagshälsovården
Efter jobbet så funderar jag på att åka iväg till ICA maxi och handla hårfäg, min känns så tråkig, hade egentligen tänkt vänta till slutet av mars för att låta håret vila men nu har jag så himla mycker förbud så nått måste jag ju få göra!

Jag hade tänkt belöna mig med ett par tränings tights efter mina detox veckor, men nu är det så att Helex har ett erbjudander där alla medlämmar får 20% rabbat på Teamsportia fram till på Söndag så gick förbi team på luchen och hittade ett par riktigt snygga från Craft för 399 kr med blåa sömmar. Så jag tänkte köpa nu men vänta med att använda dem tills jag har klarat två socker fria veckor.


Egentligen är det lätt

Nu är jag inne på dag 4 i min socker detox, och det jag kommit fram till är att egentligen är det inga större problem att hålla sig borta från socker. Visst man kan bli sugen men så länge man kan äta något istället så går det bra. Det har jag ofta gjort är äta mackor med massa gott pålägg eller bara äta väldigt mycker för att försäkra mig om att jag inte ska bli sugen. Men i och med käkoperationen så kan jag inte äta mackor och jag har nu insett att det är bra och ska nog hålla mig borta från dem ett tag och även försöka att inte småäta annat utan bara äta frukost, lunch, middag samt mellanmål utan att vräka i mig så att man känner sig som en uppblåst palt bara för inte inte riskera bli sugen på socker. Det är här allt blir svårt, för nu finns det inget som kan stilla ens sötsug, nu gäller det bara att bita ihop och motså frestelsen.
Just nu kämpar jag med ett galet stort sug, är riktigt mätt efter min lunch bestående av:
Rött rå ris
Ungsgratinerad kassler
med morötter och ädelost
Herikoverts
Gott var det och jag är jätte mätt men det vattnas i min mun efter något...och jag känner mig inte riktigt sugen på en frukt för då kommer jag känna mig ännu mer uppblåst!
Jobbigt läge, har nån tips på vad som kan stilla sötsuget utan att man blir "mätt"?

Död

Jag haden just skrivit ett galet långt inlägg om hur jobbigt det är att ta hand om en villa, men jag råkade radera det....så jävla less! jag brukar inte skriva bra långa texter men det här var en lång bra text!

Istället tänkte jag berätta om hur det går med mitt sockerförbud, bra än så länge!
Igår så jobbade jag till 16, sen blev det två koppar kaffe och en power nap innan jag begav mig till gymmet vid 17. Jag kom hem vid 20 och åt en stadig middag, egentligen är det mycket skönare att äta lite senare för då blir man inte hungrig frammåt kvällen och får sug efter sötsaker.

Till frukost blev det
gröt på fiberikade havregryn med korssade linförn
färska bläbär
soja mjölk
kokt ägg med kaviar. 

Nu har jag precis varit och fikat en kopp kaffe och ätit en Mandarin.

Ungefär så här se min dag ut
06.45-11.00 FHV
12.00-17.00 Nilson
17.30 Träning på Helex
20.00 Hemma, äta, sova


Detta står ca 30 cm från mitt tangetbord, det är inte min men jag har fått lov att smaka.Nej tack sa jag men efter kaffet så kände jag att det hade varit gått med tuggummi för att känna sig lte fräsh i munnen men pga min operation så kan jag ju inte tugga så jag tänkte varför inte ta en lekerol och bli fräsh i munnen...så jag stoppade in den och bröjade suga och sen kom jag på mig själv! det är ju socker för fan! så det vara bara ner i sopkorgen med den. Nu står burken och hån ler åt mig, jag kan lindra ditt sockersug...lalala...den är så elak!

Snart ska jag luncha sen är det fullt upp så det blir nog inget mer bloggande idag!


The socker sug is kicking in!

Nu är det eftermiddag och snart ska jag gå och ta mitt eftermiddagsfika, vilket brukar vara en kopp kaffe och 2 digestive men nu får jag skippa digestiven och trycka i mig en banan istället! Måste ju få energi till träningen i eftermiddag, för just nu känns det som om jag kommer att somna har i receptionen och det vore ju inte så bra!
Ska gotta mig i dessa snyggingar från nelly.se istället, de går loss på endast 499 riksdaler i riktigt läder!


Stressig morgon= Dålig mat!

Idag började jag som sagt klockan 06.45 och hade planerat att stiga upp vid 05.30. men som den kvällmänniska jag är så vakande jag inte för än 06.00 och då var det bara på med kläderna och in i bilen. Så dagens frukost blev inte den bästa och nu sitter jag här och är vrålhungrig när det är 2 timmar och 30 minuter kvar till lunch.

Dagens frukost:
1dl mini keso
Omelett på 1 ägg


Detta slängde jag ner i väskan på väg till jobbet och åt det på stående fot är på jobbet innan jag gick och sätte mig i recetionen för att vara trevlig.

Fikarasten:
En kopp kaffe
En sur mandarin

Annars idag så är det världens snöoväder ute, det blåste så mycket att det inte gick att andas mot vinden imorse. Detta ser jag från mitt fönster...

Hoppas ni får en bra dag!

Inget socker!

Nu är det avgifning som gäller! har märkt att jag har ett galet stort socker behov, ofta är man bara sugen på socker när man är hungrig men jag kan känna behov av socker trost att jag är propp mätt. Detta beror troligvis på att när jag operadeade käken så blev det kanska mycket sötsaker i och med att jag bara fick äta flytande så kompenserade jag det med en del godsaker för att öka kaloriintaget, enligt läkarens rekomendationer så man inte skulle tappa så mycket i vikt. Sjävfallet var man ju tvungen lyssna :) Trots detta gick jag ändå ner ca 4 kg första veckan men tog igen det på direkten. Hur som hällst så har mitt sockerbehov ökat och nu ska jag köra 2 veckor NO SUGAR. Inget socker över huvudtaget, kan bli svårt när det gäller vissa maträtter då mycket halvfabrikat innehåller mkt socker men ska undvika livsmedel med uppenbara stora halter av socker, så som yoghurt, sylt och min favorit Bobs risgrynsgröt! men självklart också allt som heter godis, kakor, tårta, glass, chips mm.
Jag tänkte skriva om detta i bloggen eftersom jag vet att det kommer att bli galet svårt! ska försöka uppdatera varje dag och berätta om hur dagen går. Nu ska jag sova, go natt!

Observera att jag inte följer någon "inget socker-diet" tyckte dock att bilden var ganska skojjig :P

Snyft!

Har nyss varit på bio och sett väldens snyft film. "I Taket lyser stjärnorna" hette den och var en riktigt syftis, jag tror hela biosalogen grät de sista 20 minuterna va den 90 minuter låga filmen. Filmen var jätte bra, men jag tyckte att jag kände igen vissa omgivningar och gissade på att den var inpelad i Trollhättan och när jag kom hem så googlade jag på filmen och så var fallet!

Annars så har helgen varit fullpackad med jobb och andra aktiviteter, i fredags så jobbade jag till 20.00 sen var det i princip bara hem och sova. Lördag var det också jobbdax på Jula fram till 17 och efter det var det födelsedagsmiddag hos farmor. Idag så började jag jobba kl 08 och slutade 16, sen var det bara att fixa middag och dra iväg på bio. S¨å nu har jag nyss kommit hem och ska snart sova eftersom jag börjar 06.45 imorgon...och jag är inte bra på att gå upp på morgonen så det gäller att jag har sovit bra :)
I hela denna cirkus har jag inte hunnit träna en sekund sen i fredags elr jag hade kunnat hinna om jag hade fatit ut och sprungit men mitt knä är helt fucked up, kan kanppt stödja på det så det är gymming som gäller för mig och helex har ju inte öppet dygnet runt så helex öppet tider och mina arbetstider har helt enkelt inte varit överens denna helg. Men imrgon blir det hårdkörning igen!

alltid samma byxor :P

Jag har upptäckt att jag i princip alltid har samma slags byxor på mig elr tights heter det nog snarare, till vardags har jag svarta leggins och hälst av allt har jag på mig mina svarta glansiga som på bilden här nere..

och när jag tränar så springer jag runt på Helex i svarta galsiga tights fast då med vita ränder i sidorna, skulle de vara helt svarta skulle det troligvis vara mycket svårt att se skilland på dem!

Haha jag vet att jag är en tönt som fotar på gymmet (som min vän maria skulle ha uttryckt sig) men bilden togs 21.15 igår ikväll så jag var i princip själv där! och jag har länge tänkt få till ett inlägg om mina älskade tights men det är inte så ofta man har möjlighet att posera i träningskläder!

Nu ska jag till Helex..igen..och sen börjar kommer jag in och jobbar lunchen på Nilson sen blir det kvällen på Hermelinen! Sen ska jag iväg och träffa Linda som varit i stockholm i två veckor:)

Jag lär ju blogga från Hermelinen, det brukar ju vara rätt lungt där, men ha en bra dag så länge!

keeping my fingers crossed

Intervjun gick super bra! blev i princip erbjuden jobb på direkten :) fast inte här i Luleå jag ska på en intevju till innan det är klart men jag nämnde att jag har planer på att flytta till Göteborg till hösten och då sa han att jag skulle höra av mig när jag har bestämt mig hur jag gör så ska han försöka fixa extra jobb på samma företag fast i Götet då! Himlars vad bra :)

Här sitter jag nu, ser ni vad liten min svullnad har blivt? den syns knappt, det ser bara ut som jag har ett väldigt fyrkantigt ansikte!
Annars så är jag fortfarande kvar på jobbet, har jobbat i exakt 9 timmar och 45 minuter nu om räkar bort min lunch och den rasten jag hade då jag var iväg på intervjun. Jag lär bli kvar här i minst 2 timmar till skulle jag tro jag hoppas att det inte blir längre än så då hinner jag inte träna något idag och det känns lite konstigt för jag har verkligen fått bra rutiner kring mitt gymmande, har tränat varje dag nu de senaste två veckorna och jag känner mig pigg och peppad varje gång inte trött och seg som man kan känna sig efter en dag på jobbet.

Idag gjorde jag även en riktig fuling. Jag tänkte variera mig lite och ta på mig jeans idag som jag i princip har slutat använda, unförtiden kör jag konstant på svarta leggins känns lite uttjatat men jag trivs så otroligt bra i det samtidigt som jag tycker att man få snyggare ben :P. Hur som hällst hade jag ingen aning om vad jag skulle ha till men till slut blev det min slitna favvo kofta från Urban outfitters och en randig sjal från Zara. En väldigt vardaglig outfit, som jag tänkte stå ut med idag trots att jag inte känner mig bekväm i jeansen. Men när jag fick reda på intervjun så spred sig paniken i mig, jag kände mig allt annat än klädd för en intervju på ett klädföretag. Jag hade ju gått och funderat hela veckan på vad jag skulle ha på mig under intervjun. Så jag sprang in på MQ på lunchen och köpte den djurmönstrade tröjan som jag testade förra veckan för 399:- trots att jag hade köpförbud men vad skulle jag göra? komma dit i slitna kläder och hoppas att han ser förbi det? eller bryta mitt föbud och komma dit som en modemedveten snyggt klädd tjej? valet var lätt!
Men det fula i det hela är att jag troligtvis lämnar tillbaka tröjan imorgon, jag menar jag hade ju bara på mig den i ca 40 minuter, man måste ju få känna efter lite? Jag hade gärna behållt den men eftersom jag har köpförbud tänker jag för fan hålla det och inte bryta för än jag nått mitt mål!

Här är den snygga tröjan från MQ 399:-, till Höger har ni min mindre snygga outfit dock så såg en snyggare ut på bilderna men jag kände mig inte snygg och då är det inte rätt!

Nu ska jag fixa middag och sen blir det tebax till recetionen!

Pang på röbetan!

Ojoj, nu är jag nervös! jag berättde ju tidigare att jag skulle på en jobbintevju i slutet på vecka 8. Nu är det slutet på veckan 8 och fram tills imorse så hade jag inte hört något. Så jag tog saken i egna händer och ringde upp intevjuaren (kan man skriva så?) och hipps vipps så har jag blivit inbokad på en intevju idag klockan 15.10! jag hopppas hoppas hoppas på det bästa! håll tummarna för mig :)

På jobbet

05.30 ringde min klocka imorse, och 06.45 var jag på jobbet. Det blir mördar pass idag slutar som tidigast 20.15 men eftersom jag jobbar på Läkarhuset Hermelinen på kvällen så är det stor risk att läkaren blir sen. Just nu sitter jag på Hermelinens företagshälsa, det är otroligt lungt just nu, inga läkare eller sköterskor jobbar så jag ska bara svara i telefonen och boka in besök. Eftersom det är så lungt så sitter jag och kollar på bilder från det första hotellet som vi bodde på i Thailand förra året...kolla bara!

Panviman Pesort Koh Phangan

-28C

Igår var det minus 28 grader, just nu rä' det "bara" 18 här i bälinge, men solen skiner och snön glittrar, det är otoligt vacker och det är studer som denna då jag verkligen älskar min hemstad Luleå. så här ser det ut i bälinge idag...

och här sitter jag och värmer mig, nu ska jag packa min träninsväska och ge mig av till helex!

Min Lediga Dag

Igår jobbade jag till 16, sen gick jag på spinning och tanken var att jag skulle åka hem med en buss som gick 19.00 men som en tidsoptimist jag är så missade jag bussen med typ en sekund så då gick jag på Plannja istället och såg dem vinna en galet jämn match med typ 2 poäng! men de spelade så galet dåligt och slarvade otroligt mycket. Var på matchen med Amanda och hennes kille Brian som är här och hälsar på, han är egentligen från USA och man hade ju hoppats på att kunna visa "norbottens stolthet" med stolthet men det gick inte riktigt hem, han började klaga på att stolarna var osköna efter halva matchen så underfär så roligt hade han :P

Idag är jag ledig och än så länge har jag varit på återbesök efter min käkoperation, allt såg bra ut så nästa besök blir om två månade och då ska jag röntgas och mätas och fotas för att dokumentera den slutliga förändingen. Nu har jag nyss ätit lunch och ska bege mig till gymmet för att köra bröst, axlar, triceps. Det otroligt jobbiga är att jag har fått galet ont i mitt knä och det är troligtvis någon form av överanstängning eftersom jag bröjat träna så mycket så fort efter att varit inaktiv i ca 2 månader. Men jag ska ta och boka tid hos min sjukgymnast så jag vet om jag kan träna elr om jag ska minska på benträningen lite...jobbigt! Men i övrig är jag glad eftersom det är min enda lediga dag denna veckan, ungefär så här glad:P



Ny vecka

Kom nyss hem, det har varit en lång dag med jobb och träning. Dessutom så försov sig min kollega, han skulle börja kl 13 och då hade jag som börjat jobba 09.30 tänkt äta lunch men Robin råkade försova sig "lite" 14.05 ringer han till butiken och säger "jag har försovit mig som fan" och jag kunde inte göra annat än att hålla med :) Men jag kan inte bli arg för jag vet precis hur det känns att vakna och kolla på klockan och inse att man skulle varit på jobbet för en timme sen! hatar den känslan!
Nu ska jag se CSI NY!
Ha en bra kväll:)

Mumsiga Måns


gick vidare till final i melodifestivalen, kommer inte riktigt ihåg hur låten gick. Var för inne i att beundra denna galet snygga man, usch han är nästan för snygg. Det var allt jag ville säga typ.

God natt!

Min Helg

Oj, hemma igen efter en fullspäckad helg!
Jobbade ju lördag och söndag på Nilson, efter jobbet så sprag jag till helex för att nöta på löpbandet i 40 minuter innan det stängde. Sen tog jag bussen till Sunderbyn och gjorde mig snygg med Malin och Sofie sen blev det invit resten av kvällen där även sofi joinade! Mycket trevlig och rolig kväll, jag drack typ 8 resorb kvällen igenom och mådde super bra idag. Det blev till och med en sväng på helex efter jobbet och tränade ben och triceps. 

På jobbet idag passade jag på att testa två par skor som vi nyss fått in. Men jag ska ju inte shoppa så det är ögongodis än så länge!

Dessa syggingar kommer från Gino Ventorine och kostar bara 299kr galet! just nu har vi bara kvar dem i stl 40 eftersom alla andra storlekar såldes slut på bara några dagar. Men det kommer att komma in fler, det är på beställning. Klacken ser rätt låg ut på bilden men det är hela 8 cm, lagom höjd, jag blir precis under 190cm...

De är gladiatorpumpsen kommer fån Tamaris och kostar 450 kr, klacken är ca 9 cm men de har en rätt hög platå så det lättare att gå i än de andra.

Min Dag

Trots att det är olycksdagen då har dagen förflutit utan några olyckor! det har varit en riktigt bra dag :) började med ett träningspass på helex och jag fick ett nytt träningsupplägg av Mats.

Måndag:
Styrka Biceps, bröst och axlar + Balans tränings
Tisdag: Spinning 30-60 min
Onsdag: Styrka ben och triceps + Balans träning
Torsdag: Styrka Mage och rygg + Löpning 3-5 km
Fredag: Styrka valfitt programm + Balans träning
Lördag: Vila
Söndag: Löpning 40-45 min

Detta är allt jag kommer träna eftersom jag inte kan spela basket på ytterligare 4 veckor pga operationen, känner mig jätte peppad!
Ídag blev det lite lättare styrker träning med Maria, efter passet gick vi hem till henne och åt lunch och vi kom fram till att jag inte varit hemma hos henne sen i Maj! så vi hade en del att ta igen. Har även varit på Luleå Basket Match ikväll, de vann med nöd och näppe med 2p som kom när det var 7 sekunder kvar!
Jag passade även på att ta några fina bilder på luleå i vinter solen:)


Nu lär det inte bli nå mer bloggning för än på söndag, jobbar på nilson hela helgen och imorgon blir det singel utgång för att trotsa alla hjärtans dag. Kommer nog inte att hinna hem något mellan alla fetsligtheter :)
Ha en underbar helg!



Måste bara uppdatera med en jätte rolig sak som hände idag, ni vet när man i det tysta kämpar med att förbättra något och efter ett tag kan man känna att fan jag har faktiskt lyckats så vill man ju få det bekräftat av någon i ens omgivning så man vet att det verkligen har skett en förändring. Denna bekräftelse vill man ju också ska komma spontat, jag vill ju inte ställa frågan om det märkt något! Hur som hällst idag så fick jag det bekräftat och jag hade inte kunnat känna mig på bättre humör :)

Fredag den Trettonde

Ska snart iväg till gymmet och få ett nytt träninsprogramm av min PT. Lite senare kommer Maria till gymmet och gör mig sällskap, har inte träffat henne på hur länge som hällst så det ska bli kul! tjeje har dessutom nyss kommit hem från Gran Kanaria och har neger(ursäkta uttrycket, försökte få in aftoamerikanska men det lät fel) gener utan dess like. Men det är lungt för rosa matchar ju rätt bra till brunt så vi kommer passa bra ihop! Vädret ser ut att bli strålande idag också så jag tar med mig täckbyxorna och hoppas på attt det håller i sig. Ikväll blir det troligtvis Luleå Basket match för min del men få se om det passar in i mitt späckade schema :P

Ha en bra dag!

Avslutar med en bil från när jag var med världens härligaste tjejgäng i grekland sommaren 07!
Här med sofi och Maria:)

Träningskläder

Min dag blev nästan som jag tänkt mig, fick stressa som fan för att hinna i tid till sjukgymnasten för att jag segat mig för mycket på morgonen. Dessutom var det helt otroligt väder i Bälinge i morse så jag tog med med underställ och täckisar eftersom jag tänkte gå en sväng på isen efter gymmet, men när jag kör över bron in mot centrum så ser jag hur en tjock dimma ligger över hela stan. Så det blev ingen isvandring för min del fick nöja mig med gymmet idag!
De senaste dagarna har jag börja träna i långa löpar thigts, det är super skönt och mycket praktiskt. Än så länge har jag bara lånat pappas byxor men har bestämt mig för att köpa mig ett par egna, har surfat runt lite på olika hemsidor som säljer träningskläder och dessa är mina favoriter...

1. Soc 299sek  2. Brooks 499sek  3. Nike 499sek
Upptäckte tyvärr att spotrkläder inte riktigt slagit på nätet ännu, det fanns få sidor med dåligt utbud. Dessa tre modeller är från Stadium och deras sidar var faktiskt riktigt bra till skillnad från alla andra!

Gårdagen

Igår hade jag tänlt blogga på kvällen, men somnade kl 20! Detta berodde nog mest på att jag gick upp kl 07 för att åka till Piteå och gå på Nolias utbildningsmässa, det var intressant och kul men det tråkiga var att det inte fanns några representanter från det programm på jag var intresserad av på plats så fick inte så mycket mer information än vad jag skulle fått om man läst på skolans hemsida. Hur som hällst på väg till piteå var jag tvungen att stanna och knäppa kort eftersom vägen mellan Bälinge och Avan (årets by) var helt otroligt vacker! Titta bara!

Morgonstud har guld i mun heter det ju!


Efter mässan så åkte jag mot Luleå igen för att träna men han också med en sväng på stan och hittade massvis med fina saker på MQ, jag glömde dock att kolla på priserna eftersom jag har köpförbud fram till den 25, då har jag lovat mig själv en outfit sen blir det sträckbänken igen!


dessa plagg skulle jag inte tacka nej till, får se vad det blir jag slår till på när jag nått mitt mål!
Jeansjackan känns otroligt lockande, det skulle bli superfin till chinos och en enkel tröja, elr varför inte som övan..som hjälp att göra en het outfit vardaglig! Nu ska jag bege mig till gymmet och besöka min sjukgymnast. Ha en bra dag :)

ACNE

våren 09 hos ACNE blir fin...


Har ite så mycket inpiration att skriva massa roliga inlägg, men jag kan ju alltid bjuda på vackra ting!
btw, blev det inget jobb på sportbaren för min del. Tror nog mest att det var min stolthet som tog stryck när jag inte fick det eftersom jag inte rodde att jag ville ha det från början.
Imorgon ska jag på Nolias utbildningsmässa med sofie, blir kul att kolla upp lite utbildni


Sommar 2009


Jag vill ha sommarkvällar och vin i solnedgången med min bästa vän!
I sommar ska vi njuta vid göta kanal :)

På Jobbet

Idag jobbar jag i receptionen på hermelinen, det är helt galet lungt här. Det kommer högst en patient i halvtimmen, nu har dessutom läkaren lunch men mottagningen är öppen så jag måste sitta här och hålla koll. Men jag ska inte klaga får ju betalt för att blogga! Började jobba första klockan 09.45 men var hos Amanda igår och kom hem vid halv 3 så jag var lagomt trött imorse, vakande kl 9 så det fanns igen tid att göra sig snygg. Känner mig lagom kreddig idag med randig sjal, brillor och conves!

Mina skor kom fram igår! Lycka :)


Lyx vs Budget


Dior 780 dollar

Steven Madden 1071kr

Nine West 867 kr

Nu ska Jag träna, sen fylla på alla kalorier som jag förbränt på min kusins 14 års kalas! Kanske blir det bio ikväll? Är riktigt sugen på att se "I taket lyser Stjärnorna".

Nästa intervju inbokad!

Jag glömde helt och hållet att berätta hur dt gick på jobb intevjun i onsdags. Jobbet var som servitris elr likande på en sportbar som ska öppna vecka 8, till en början var jag lite tveksam om jag ville ha jobbet men efter att ha träffat de som ska driva stället och hört deras vison så kändes det betydligt bättre. Hur som hällst kändes detr som att intervjun gick bra, jag hade på mig min tur klänning som jag använde när jag blev intevjuad för jobber på Nilson. Det enda som jag kände att jag inte fick till var när det frågade varför jag vill jobba på sportbaren, och det var ju inte så konstigt eftesom jag inte veisste o0m jag ville ha jobbet innan jag gick dit. De skulle anställa ca 30 pesoner allt från kockar till diskpersonal och hade intervjuat ca 130 personer, så de är  23% changs att jag får jobbet. De ska höra va sig på Måndag.

Samma dag hade jag även otroligt flyt avd gäller en annan jobbintevju. I måndags ringde till ett företag som jag vet ska anställa för att fråga när man kan börja skickan in CV eftersom jag inte sett någon anons på varken deras hemsida elr på arbetsförmedlingens hemsida. Kvinnan i telefonen säger då att de redan har börjat kalla till intevjuer och att  jag ska skicka in mitt CV nu på direkten. Sagt och gjort.
I onsdags så bestämde jag mig för att ringa till företaget för att kolla att mitt CV kommit fram men även fråga lite om jobbet, kille jag pratade med var jätte tevlig och berättade att tjänsterna kommer att tillsättas i slutet av mars och "Jag kommer att intervjua i slutet på vecka 8 och i början av veckan så kommer jag ringa alla som ska kallas för att boka in intervjuerna" . Sen kommer vi in på min nuvarande jobbsituation och jag berättar som alla mina jobb:) när vi sedan ska lägga på så säger han " okej! Men då hör jag av mig till dig i början på vecka 8 får vi se till att hinna sitta ner och prata" 
Fatta vilket flyt och vilken jäkla tur att jag ringde, annars kanske jag inte hade fått komma på intervju! Jag brukar nästan aldrig ringa till arbetsgivare angående de jobb jag sökt eftersom jag fått känsla av att vara jobbig, men denna gång så gick det ju riktigt bra! 


Rosa är det nya Röda

Nu är det natt, men eftersom jag är kvällsmänniska vänder jag på dygnet så fort jag inte jobbar! men det hör egentligen inte hit.

Sitter och tittar på Alexander McQueens Vårkollektion där har han inspirerats av Christian Louboutin men istället för att ha röda sulor har Mcqueen rosa. Skorna är självklart helt fantastiska, jag dog lite när jag såg det första paret. Låter väldigt töntligt men jag kände verkligen hur mitt hjärta slog ett extra slag precis som det gör när man tänker på fina herrar :)


6268 kr

5558 kr

4907 kr

Alla bilder och priser kommer från net-a-porter.com

New York

Kom att tänka på NY i och med det förra inägget så tänkte visa någar bilder från våran vistelse där.



Parken som syns är Bryant Park som ligger i anslutning till NY public Libary. I Bryant Park anordnades NY fashion Week hösten 08.

Tråkigt nog höll de på att renovera biblioteket när vi var där.

Bryant park, mycket fin med super häftiga kontrster.

Paradiset inne på Century 21

Johan och Malin på times square.

Gud vad jag vill tillbaka! min dröm är att bo och jobba där under en period i mitt liv! det gäller bara att få green card och det lär ju inte vara så lätt:( får se till att gå ner 20 kg och bli modell!

I Love Urban

När jag var besökte USA i maj förra året så blev jag inte bara kär i New York utan också i butiken Urban Outfitters, den finns ju även i sverige men har aldrig haft möjlighet att kolla in i butiken i stockholm. Vad jag dock har hört är att kläderna där är ganska dyra, elr inte i H&M klass i allafall. Men när vi var i Usa så låg dollarn på ca 6kr så priserna var i H&M klass, jag hade kunnat handla upp hela butiken med nöjde mig med..
-Ett par Jeans
-En lång kofta i Trikå
-Ett oversize linne med bodyr
-Ett Halsband
-Ett smartcase
Allt detta för 200 dollar, så ungerfär 1200 kr. Det är ju ingeting med tanke på vad jag fick och hur flitigt jag använt plaggen!

Det otroligt söta halsbandet

Linne-Urban
Skor- Yves saint Laurent 870 dollar
Skor- Asos även i svart 665 kr
Byxor-Forever 21, 28 dollar
Kavaj-Urban 70 dollar
Linnet är riktigt snyggt att ha till ett par snortajta byxor i mörk färg som är lite uppkavlade. Det bryter riktigt snyggt att ha ett par byxor i lack elr skinn och en kort kavaj elr satin jacka över. För Party outfit välj killer heals och glansiga byxor, och vita keds med svarta jeans till vardags.

Kofta- urban
Chinos- Gina
Linne- Asos 80 kr
Koftan har jag använt flitigt sen jag kom hem och den kommer att bli riktigt snygg i sommar att ha uppkäppt till ett par färgglada chinos med ett enkelt enfärgat linne under, kombinera med ett par snygga converse för en snygg vardagslook!

Tee- Urban
BH- Chantelle Chantilly 560 kr.
(denna BH är jag stolt ägare av och måste säga att det är troligtvis den syggaste spets bhn någonsin)
BH- Lindex 149 kr
BH- La Perla 2176 kr
Skor- Christian Louboutin 995 dollar

Till festen är det snyggt att kombinera chinosen med en lätt tranparant tee och en sexig spets BH under, addera självklart ett par klackar för att göra party looken komplett.

Nu ska jag skirva ett inägg speciellt tillägnat våren på urban.
xoxo

The city

För er som inte sett The city kan jag berätt att det är en spinn off på serien reality serien The Hills, com är en spinn off på Laguna beach som är inspirerad av O.C. The City utspelar sig i NY och man få föja Whitney som är 23 och jobbar på
Diane Von Furstenberg, serien är superbra och man blir hur sugen som hällst på att flytta till NY. Till saken hör att hon alltid har riktigt snygga kläder och i introt så har hon på sig ett par super syngga skor som påminner väldigt mycket om dessa från la redoute, de går loss på 1000kr. De har nästan alltid nån slags kampanj så vänta till dess innan ni beställer så får man dem lite billigare!

Ps. Gårdagens inlägg om min sneda näsa var självklart ironi!

6mm åt vänster


Detta är jag två veckor efter operationen och dagarna innan (den till vänster är efter,om det inte syns, där är käken flyttad hela 6mm åt vänster). Tredje och otroligt smikrande bilden är tagen 2 dagar efter open. Lägg märke till min gula hals, detta är blåmärken som glidigt ner från kinderna det ser ut som jag blivit strypt! Hur som hälst är jag fortfarande lite svullen på vänster sida, vilken syns ganska tydligt på dessa bilder. Men jag är nöjd det syns ju en tydlig skillnad så jag hoppas på ett rakt och fint smile till sommaren. Annars så ber jag om ursäkt för det grymt  seriösa bilderna, haha :) det är svårt att se glad ut elr ta en bild med glimten i ögat när man ska snappna av käken till max! Det dåliga med det här slaget av bilder är att man ser alla fel i ansiktet, nästa grej att fixa blir näsan, den är ju fan oxå sned!

Annars idag är jag ledig, jag har ju sagt till Alla mina arbetsgivare att jag ska vara sjukskriven två veckor till så det har ju fyllt ut för mig så det blir nog inte så mycket jobb ändå! Nu ska jag åka till solarieöarna, sen gymmet, sen Behandlings centret och sista stoppet blir en jobbintervju, vadå en utseendefixerad dag? Känner otrolig press på att jag måste se absolut amazing ut på jobbintevjun eftersom jag har en bild på mitt CV från i sommras så jag hade långt Carolina Gynning Svall och var riktigt brun och fräch efter 6 veckor i Thailand (därav besöket på solariet idag, brukar i princip aldrig sola solarium annars). Här nere är bilden från mitt CV, känns inte direkt som att jag kommer att få jobbet.

eftersom jag ser ut ungefär så har idag, vinterblek med svullen kind! Måste även säga att jag ser mkt brunare ut än vad är på bilden här nere. 
 
Ojoj blev ett riktigt inägg ala Stina-lee, massvis med ego bilder. Jag skyller på att alla har ju iallafall ett syfte!
Nu ska jag kila! ha en bra dag!

Cubus


Hittade denna snygga Jeans skjorta på Cubus igår, BARA 199 kr. Hur billigt som hälst och dessutom riktigt snygg, tänk i sommar brun kropp, bara ben skjortan och skärpet precis som ovan och mina nya vagabon klackar! jag säger som style by Mats Mats, GAH! monster Cravings :P



De hade även fått in denna snygga fransväst endast 149 kr. Tyvärr blev det inga köp för mig, ska försöka minska min shopping lite och känns som jag fyllt måndens kvot i och med skorna! men det är långt kavr tills den 25 så jag om jag känner mig själv rätt så kommer iallafall något få följa med mig hem. Jag ska tänka på vad min jobbarkompis Cajsa på Nilsons pojkvänn (oj det blev en konstigt formulering, men ni fattar) sa.
-Cajsa jag är helt seriös nu (med allvarlig blick) du måste ta det lungt med shoppingen! Det kanske inte är så kul om man läser det nu men känner man Cajsa och Pelle så är det otroligt komiskt för dom där två kan typ inte vara seriösa!
Nu ska jag se på Gossip Girl säsong 2 avsnitt 17, de som sändes i USA igår!
Go natt!

Hello there Beautiful! nu är du min.

Idag har jag jobbat på Nilson 9-16, första dagen efter min sjukskriving. Jag var ganska trött vid dagens slut och hade lite mer ont än vanligt men det känns inte som jag tagit mig vatten över huvudet när jag friskanmälde mig. Dages bästa var absolut att mina Vagabon skor från umeå butiken hade kommit, det är så galet fina, känner dock att jag måste gå in dem ett tag eftersom det är så många sömmar som känns hårda och det är ju perrans för det lär dröja några månader innan det är läge att använda dem ute så fram tills dess så kan jag bara jobba i dem.

Ska även passa på att visa Conversen som jag beställde igår från stockholmsbutiken, om de inte är allt för sega där nere så bör vi ha dem innan fredag. Hur coola är inte dessa?

Vi hade även fått in dessa coola sneakers, conversen är i tyg men finns även i skinn i samma modell och olika färger. Adidasarna (Kan man skriva så?) finns i denna högskaftade modell men även i en låg också.


Idag jobbade jag första dagen med våran nya extra kille, Robin heter han och det verkar vara en trevlig typ:)  Fick en rätt rolig kommentar av honom idag -Är du skogalen elr? Haha visste inte riktigt vad jag skulle svara på den frågan men alla som läst min blogg kan nog säga att JA! det är jag, jag har dessutom blivit skada av mitt jobb för sen jag började för 6 månader sen har jag köpt 8 par skor!!! det har jag aldrig någonsin tidigare i mitt liv köpt så många skor på så kort tid, jag har alltid älska skor men alltid haft problem med mina fötter och inte kunnat köpa de skor jag vill ha. Så jag har varit Tjejen som köpt ett par och haft den varje dag tills det är dags att köpa nya, kanske lite överdrivet men nästan så har det gått till! Men i och med att jag började på nilson så tog jag även en paus får min elitbasket karriär (om man nu kan kalla den det, men jag ju spelat div 1 ochdet räknas som elit liga) så försvann även mina fot problem (nästan) och jag kan nu ha i princip vilka skor jag vill!

Fan vad dåligt av mig!

Har skriver jag att jag ska ge tips på killmode oxå men sen när jag skriver mitt första modeinlägg så finns det inte en enda grabb så långt ögat kan nå..Men vad gäller solglasögon mode för killar så är det ju ungrefär det samma men jag bidara med lite bilder för inpirationens skull.

bilder från Asos..så klart!
Så där jag nu är allt i sin ording och jag kan sova lungt!

Vår/sommar del 1

Solisar tänktre jag skriva om i mitt första inlägg som inbillad modebloggare :P. Innan jag börjar, Alla bågar i detta inägg kommer från Asos.
Denna sommar kommer Rayban Wayfarer fortsätta dominera stort och de som är lite mer vågade kanske väljer en knasig färg på bågarna.

Något som dock är nytt inför i vår är stora båga i massvis med olika färger i knasiga färger som gärna ser lite plastiga ut. De fyra första är alla Asos egna sk Asos Spitfire och går loss på ynka 240kr, de femte paret är däremot från 55DSL och konstar drygt 1200kr. Även fast de är grymt snygga så köper jag häldre 5 par av asos egna, variation förnöjer!

Något som dock känns totalt ute i solglasögonväg är stora supergalammiga brillor ala Victoria Beckham, ungerfär som dessa...

Jag tror dock jag jag kommer att ligga på gränsen vad det gäller att vara totalt ute, då jag har ett par solisar som jag köpte sommaren 07 men jag tycker att jag nästan håller mig up to date eftresom formen på gajjerna känns rätt hett!

Eller nja, nu när jag ser med så här svart på vitt (fyndigt värre) så vette fan om de kommer vara favoriter i sommar oxå? det återstår att se...det är ju tyvärr rätt långt kvar!
Tänkte avsluta med lite fler bilder på fina bågar från Asos som jag gärna skulle bära.

Nu ska jag sova, idag (elr igår eftersom klockan är 00:23) är min sista dag som sjukskriven imorgon jobbar jag på nilson mellan 9-16. Kom ni och säg hej om du driver runt på stan! Go natt

ModeBloggare

Jo jag har ett projekt på g, och det innebär att jag ska bli lite mer modebloggig av mig. Jag sitter halva nätterna på webbshoppar och sparar det jag mycker är snyggt, imorgon ska jag köpa nya ELLE med modebibeln så jag få setn koll på vad som gäller i vår och sommar. Så jag kommer ha en följetång då jag bloggar om vårens viktigaste trender, då jag vet att en del (eller en iallafall) killar läser bloggen tänkte jag försöka få in lite tips till killar också! får se hur det går eftersom jag inte är van att analysera det men detta projekt handlar ju om att utveklas!

Calvin Kleins Bannlysta Reklamfilm

Läste just på cafes hemsida att CK har gjort en ny reklamfilm, den första sen 80-talet. Men redan innan den börjat sändas har den blivit bannlyst på amerikask tv, precis som alla andra saker som kan vara minsta provocerande. Hur som hälst kikade jag på den och mina åsikter är blandade, den är fin, fina kroppar, fina människor, fina kyssar och mycket naket och det är vackert människan är vacker men gränsen mellan vackert och då den känns aningen smaklöst kan vara hårfin och i vissa scener känns det aningen smaklöst.

Bild från Cafe.

RSS 2.0