Twilight

Jag kom nyss hem från bion, jag bjöd min syster på en helkväll och vi såg filmen Twilight! har du inte redan sett den så se den nu!!! otroligt bra film, och den manliga huvudrollen (Robert Pattinson) så ju bara sååå..het! man kan ju säga att man avundas den kvinliga huvudrollsihhehavaren (Kristen Stewart) som för övrigt är född 1990! Det får ju mig att känna mig ganska misslyckad när jag sitter hemma hos mamma och pappa i lilla Luleå. Filmen handlar om Bella som flyttar från soliga Phoenix till hennes pappa i Forks, Washington. På hennes nya skola träffar hon Edward Cullen (Robert Pattinson) han försöker till en början att förneka sina känslor för Bella men han misslyckas och hans fasad faller, Bella får reda på att ha egentligen är en vampyr men deras kärlek växer och sätter dem båda i livsfara (fast Edward kan ju inte dö). Denna film är baserad på boken med samma namn och det finns totalt 4 böcker än så länge och film nummer två kommer ut 2010! Jag måste ju bara till biblioteket på måndag och låna böckerna fort som attan kan ju inte vänta två jävla år!

Det roliga var att typ hela biosalongen för utom jag och Emilia var på dejt...dom som satt bervid oss hade ett stelt första dejten samtal och jag kunde inte låta bli att le för mig själv när jag satt där och förderv tiden med att spela tetris..hehe vem skrattar åt vem egentligen, hon som bara har ögon för killen eller hon som bara har ögon för tetriset? men jag gjorde mitt bästa för att döja vad jag egetligen gjorde på mobilen och lossades att jag messade med nån uber het grabb så jag kunde verkligen inte ta ögonen från telefonen.



Nu ska jag drika glögg och sen ska jag nog sova och drömma om snygga vapyrer!

Mitt näste

Eftersom jag sällan har fint och städat på mitt rum så passade jag på att fota lite nu när det är julstädat, dessutom tog jag kort på min walk-in och på min fina väsk samling!

Gud vad jag vill göra om i mitt rum, men känns ganska  onödigt med tanke på att jag snart lämnar det

Mina fina bilder på mina fina vänner, borde uppdatera med lite nya kort!

My favorite place in the world..kanske inte men nästan!

Min walk-in som inte går att gå in i pga alla skor

En bättre bild på mina dojs..har blivit rätt så skogalen sen jag fick jobbet på nilson

Här hänger den 11 väskorna som jag använder mest, sen finns det en låda någonstans som innehåller fler utnötta och galet omoderna.

Detta är en goding som hör till mina absoluta favorit väskor, inhandalades i Singapore i slutet av april i år. Det tråkiga är att jag är bäst på att packa för mycket så haf än så länge inte fått så mycket användning för denna lilla kabin väska.

Nu ska jag hoppa in i dushen sen sängen och mysa i mitt fina städade rum :)

Nu är det jul här i vårt hus...

Julen närmar sig med stormsteg och det senaste dagarna har jag fått massa julklänslor, speciellt när man ser det snötäckta landskapen och ljusstakarna i fönstrerna. Just nu känns det otroligt mysigt och bra att bo i Luleå! Igår var jag på stan och köpte lite julpynt till mitt rum sen passade jag pa att ta kort på våran julpyntning här i huset!


Idag satt jag framför vårna kamin drack chai the och pratade med Malin, jag berättade hur fint jag julpyntat och lovade att visa henne bilder på det...därav detta inlägg!
Nu måste jag kila till bussen, har basket träning snart!
Glad advent :)


RSS 2.0