Borås

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN I BORÅS, KOM FRAM STRAX INNAN KL 18 IGÅR KVÄLL, MALIN OCH JOHAN JAG MIG JU SKJUTS FRÅN TROLLHÄTTAN. IDAG HAR JAG HAFT MIN FÖRSTA INTRODUKTIONSDAG, DET VAR MEST PRAKTISK INFO OCH LIKANDE SAKER SOM SKULLE FIXAS. DET VAR ÄVEN SPELKVÄLL OCH FEST IDAG MEN JAG VAR SÅÅÅÅ TRÖTT. JAG SOVER JU PÅ EN LUFTMADRASS TILLS MINA FÖRÄLDRAR KOMMER NER MED MINA SAKER, MEN DEN MADRASSEN SOM JAG TAGIT MED MIG VISADE SIG HA ETT HÅL I SIG OCH DETTA LEDDE DÅ TILL EN DÅLIG NATTS SÖMN OCH ORSAKEN TILL ATT JAG INTE ORKAR MED ALLA NOLLE AKTIVITETER IKVÄLL!                                                                                                                                                                                                                                  TYVÄRR SÅ VERKAR DET VARA NÅGOT KNÄPPT MED INSTÄLLNINGARNA PÅ BLOGG.SE FÖR JAG KAN FÖRTFARANDE INTE  SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER, MEN JAG KAN GÖRA DET ÖVERALLT ANNARS! MYCKET UNDERLIGT! NU SKA JAG LÄSA MIN BOK SEN BLIR DET SÄNGEN. BJUDER PÅ EN BILD FRÅN LÄGGAN SOM AVSLUT.

Göteborg

Nu är jag i götet nu blir det tåg i 45min sen är jag hos Malin. 

Packat och Klart

Nu ligger jag äntligen i sängen efter en dag fylld av aktiviteter! Höll på att somna under mitt födelsedagsfika eftersom jag jag var så trött. Jag är dessutom sjukt förkyld och har absolut inga krafter i kroppen på varje rörelse är en stor ansträning.
Nu måste jag ju berätta om mina presenter jag fick av släkten, det var inte så jätteroliga men otrolig användbara. Elvisp, strykjärn, kastrull, lakan, Talrikar från höganäs, skål från höganäs, en bok av Mari Jungstet, en reperation av min bil betald, känns som att jag glömt något men kan inte komma på det just nu!

Kl 08.10 lyfter planet imorgon och kl 16.00 är jag framme i Trollhättan, det är sjukt att det kan ta så lång tid att resa inom sverige när jag dessutom flyger större delen av sträckan!

Nu ska jag bara betala några räkningar och sen så kan jag äntligen somna.


Mina väskor äe packade och imorgon lämnar jag mitt rum, för att åka mot min första egna lägenhet! Känns sjukt bra :)

God natt!

Nästa Västkusten!

Nu är mitt gamla flickrum tömt. Allt ligger i kartonger och är redo att köras ner till Borås. Imorgon flyger jag till Stockholm och sen tar jag tåget till Trollhättan för att hälsa på Malin, dock bara över natten för på söndag så kör Malin och Johan ner mig till Borås och på måndag börjar skolan och nollningen.

Men först så skommer släkten över och fikar ikväll eftesom jag fyller år imorgon. För exakt ett år sen (imorgon räknat) så var jag också på resande fot, denna gång på väg mot ett helt annat äventyr, jag åkte mot Australien! Denna gångh ska jag iallafall stanna i Sverige.

Idag har jag fikat med Amanda och Sofi på stan, fick en födelsedagspresent av sofi, armbandet på bilden nedan. Därav min något anträngda pose.


Mitt rum är väldigt tomt just nu...



Nu ska jag fixa det sista innan gästerna kommer.

puss & hej!

Mobilblogg

MOBIL BLOGGAR FÖR FÖRSTA GÅNEGN FRÅN MIN NYA TELEFON, DÄREMOT SÅ VERKAR JAG INTE KUNNA SKRIVA MED SMÅ BOKSTÄVER! HAHA! SÅ DETTA INLÄGG SER RÄTT KONSTIGT UT. JAG TÄNKTE BARA VISA EN BILD FRÅN IGÅR SOM JAG TOG MED MIN MOBILKAMERA.

Uppdatering: Min syster bakade cupcakes med glasyr till min födelsedag!

Nu är kontraktet påskrivet!

Idag har jag postat iväg brevet med mitt lägenhetskontrakt. Ska plugga i Borås till hösten och har fått en etta på 31m2 3 km från skolan, och super billig hyra :) dock är det ingen studentlägenhet så jag har 12 måaders hyra istället för 10. Men jag kanske stannar i boårs hela nästa sommar, det vet man aldrig!

Här är iallafall hyresavtalet och planritningen. 


Nu ska jag hoppa ini duschen och sen ska jag möta upp Sofi och Johanna!

Ha en härlig lördagskväll!

Fy fan!

Nu är jag rikrigt arg!!!!
Innan jag lämnade australien så tog jag ut alla pengar jag hade på mitt kort för att tömma det kontot.
Lämande dock 13 dollar då jag hade sagt upp mitt gymkort lite för sent och skulle behöva betala det några dagar senare. Något som jag borde ha gjort var att stänga ner hela kontot på banken och slänga kortet, men jag kunde inte göra detta pga att jag har ett sparkonto öppet med pengar som jag ska överföra till mitt svenska konto så fort jag får tillbaka min aussi skatt.

Hur som hällst loggade jag in på min internetbank idag och såg till min förfäran att gymmet fortsatt dra pengar från mitt konto varje vecka, alltså pengar som inte finns....Dessutom så fanns det en gammal transaktion som inte hade bokförts på 75 dollar. (nu förstår jag varför mamma tycker man ska ha kassabok)  Så nu ligger jag ca 90 dollar back på mitt konto och jag måste överföra pengar från mitt svenska konto nu med detsamma för att skulden inte ska stiga! Alltså över 600kr, jag som behöver alla pengar jag kan få till min flytt!

Fy fan vad pengar kan få en att må dåligt! ush!


Skriv på du med!

Nu ska jag egentligen sova men surfade in på vecko revyn och såg att de hade en namninsamling mot Size Zero och dagen smala skönhetsideal!
Galet bra insiativ! klicka på namninsamling och skriv på du med, det kostar ingenting :)


2 Augusti 2010

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt förutom att ta en löptur på 35 min, och göra lite mage, rygg och bröst på hallgolvet. Tanken var att jag skulle in till stan men jag vakande på tok för sent ( kl 13) för att upptäcka att de dragit in bussarna under sommaren och numera går det hela 3st! per dag, kl 07.15, 13.55 och 16.55!!!

Min syster tog studenten i våras och eftersom hon gick ut mediaprogrammet med inriktning mot foto så fick hon väldigt passande en systemkamera i student present...som jag älskar att leka med! Här kommer lite bilder från min lek, får se till att ha en ordentlig fotosession med syrran nån dag!




...vad fan jag kan inte få bilderna rätt väg, få bli så har tills vidare! nu sa jag hoppan in i duschen och sen bädda ner mig med Denise Rudbegs bok "storlek 37", har läst den förut men det var ca 4 år och när jag kände för att läsa lättsam chick lit så stod den rak framför mig bland min gamla pocket böcker!

Tror däremot att jag måste köpa Denise Rudbergs först bok "Vänninan" sen! har som sagt redan läst den också men jag älskar hennes böcker.
 

I'm Back!

11 månaders frånvaro....i Australien! nu är jag hemma igen, lovar inte att jag kommer vara så bra på att blogga!
men jag är tillbaka iallafall!


RSS 2.0