I Luleå

Nu är jag hemma i Luleå, stannar till den 4de. Här ska jag mysa runt i stora koftor, dricka massa glögg och te, krama hela släkten och alla underbara vänner.

Ha en underbar jul allihopa!

Hata Snoppar...


Så jävla bra!


Raderat inlägg

Inlägget raderar pga töntig kommentar, som troligtvis har rätt men trodde bara att det var mina nära ock kära som läste min blogg....tydligen hade jag fel.


Gissa vad?





Vad tror du?
Ser ju ganska odeffinerbart ut?


Svar: Det är mitt mellanmål, lättkesella med fun light jordgubb.

Nytt från Nelly


Världens mysigaste kofta!

Fin klänning med markerade axlar.

Ett fint armband.

Passa på att använda denna rabbatkod hos Nelly.com skriv Xmas och få 100kr rabbat när du handlar för över 500kr!

Björn


Vilken man!


Jag har typ haft en hemlig crush på Alex Skarsgård sen jag var typ 10 år gammal, men är nog inte ensam om det. Det är jag och alla andra kvinnor i svea, men vad ska man säga...vilken man alltså!

2 koppar kaffe senare...

och jag kan snart börja promenera till gymmet. Jag skulle egentligen ha gått på spinning kl 10.15, elr passet var fullt men jag stod som reserv så jag tänkte gå dit till 10 och om det inte fanns någon plats så tänkte jag ställa mig på crosstrainen.

Varför missade jag spinningen då? jo för att jag hade förjäkla trevligt igår! vi var 6st från klassen som träffades vid kl 17 för ett glas vin och lite oliver hemma hos Andres, där stannade vi ganska mycket längre än planerat. Hade tänkt hinna äta after work buffén på Franks (ett hett tips, gå dit mellan 17-19 fredagskvällar). Det kostar ynka 45kr för buffé och en öl, väldigt studentvänligt!

Iallafall så satt vi lite för länge hemma hos Anders så efter kl 20 nån gång gick vi till Jensens Bofhouse (tror att det heter så..) och beställde in lite stekar och rose! Där blev vi kvar fram till 23, hade så trevligt! Nu var planen att jag skulle dra hem, så jag skulle orka upp till spinningen imorgon. Men jag blev övertalad att stanna så närmare kl 2 så ramlade jag in genom min dörr. Egentligen så ramlade jag inte, då låter det som att jag var askalas och det var jag verkligen inte. Lite salongs kanske men inte mer än så.

Något som jag iallafall stör mig som tusan på är när vissa personer ska försöka hetsa en att dricka, eller tycker att man är tråkig om jag vill gå hem kl 23. Jag hade verkligen kunna skriva en hel uppsats om detta men det ska jag inte göra. Ibland blir det bara så tydligt att man är 2-3 år äldre än många i klassen, trodde inte att det var så stor skillnad men det är det verkligen.

 


Victoria's Secret Fashion Show!

Watch The Victoria’s Secret Fashion Show (2010) Online Free

Bätte dag!

Fick en ganska bra start på den nya månaden trots allt. Dagen började med att lyssna på Svante Tegner som är VD på Bubbleroom, där han pratade om hur han har byggt upp sajten.

Sen har jag letat jobb större delen av dagen, dock bara på internet, har fyllt i massor med saker så nu hoppas jag på att snart få jobb. Blev lite Makro plugg också, dock mycket mindre än planerat. Jag hade verkligen ingen disciplin idag!

Dagens sista och bästa är att vi numera leder westra div 2 igen! spelade mot serieledarna och vann så nu leder vi:) Dessutom känner jag att jag börjar komma in i mitt gamla spel igen och gjorde en riktigt bra match och det känns super bra.

Det är verkligen sjukt hur mycket basketen påverkar mitt allmänna välmående, när det går dåligt så blir jag deppig och när det går bra så är livet underbart. Det är faktiskt väldigt jobbigt, när jag spelade i ettan och var konstant skadad så kan man ju säga att humöret inte var på topp och min mamma nästan tvingade mig att lägga ner elitsatsningen, iallafall för ett år. Nu la jag ju ner hur som hällst men det hade inget att göra med vad min mamma sa, jag ville ju bara stanna i ettan ännu mer bara för att hon sa så.

Något som jag funderat på är vad som egentligen är bäst för mitt psykiska välmående. Om jag inte spelar basket över huvud tagen så känns det som något fattas i mitt liv, och nu när jag är på gång igen så känns det underbart. Men när jag blir skadad eller när det går dåligt så blir allt dåligt...tror inte att det finns något svar, jag måste helt enkelt spela tills jag är spy less eller tills jag är så pass skadad att jag inte kan springa.

Nog med filosoferande, ha en bra kväll!


RSS 2.0