blä...

pluggar matte kan inte konsentrera mig...kolla bara på mobilen hela tiden. Kanske ska gå och köpa lite godis..det är ju ändå lördag?

Bjuder på en webcam bild från i torsdags, hade mitt nya armband från nelly på mig. Jag älskar det!

Mycket som händer nu...

Amanda och Brian har äntligen fått träffa sin lilla son Axel. Önskar så mycket att jag kunde ta första bästa plan till Luleå och hälsa på dem men är man student så är man. Om det vill sig illa så får jag inte se dem för än i augusti  :(. Får be Amanda skicka massa bilder! 

Felix har lämnat ett stort tomrum i klassen. Men man har upprättat ett bord i elevmatsalen för honom.

Min basket säsong är över. Knät är paj. Eller jag kanske kan spela om nån månad men det är så orsäkert just nu att jag ställer in mig på att inte spela match för än nästa säsong. Men det behöver inte betyda att jag inte kan spela basket över huvud taget, hoppas på att kunna vara med på efter säsongs träningarna. Jag var iallafall på MR i onsdags och får svar först den 22 februari, ska försöka fixa något tidigare men i värsta fall blir det inte för än den 22a. (skriver man så? eller är det 22ra?)

Jag har tenta på måndag och tenta på måndag om två veckor och tusen andra saker att göra i skolan just nu. Jag läser dessutom 125% denna termin alltså 37,5hp då jag valt till att läsa texil materiallära.

Har haft massor med utekvällar sen jag kom tillbaka till Borås! Väldigt kul, mindre kul dagen efter. Har firat att vi gjort en tenta, har haft "lagfest" och firat en nybilven 20åring. Nu ska jag försöka ta det lungt i 2 helger men det pratas redan om lagfest nästa helg så vi får se hur det går med det. Kul att man kan vara med på något, så man får träffa alla brudar i laget nån gång. För det finns inte en changs att jag både hinner träna själv och gå på basket träningarna med allt som händer just nu. 

Den 25de mars kommer allt bli mycket lugnare. Då jag jag tentat av 3 st kurser som hänger över mig just nu. Efter de så kommer min mamma och min syster och hälsar på nån gång i början av april, ska bli riktigt kul :) längar tills jag få träffa dem för sen vet jag inte när det blir.

Sen har jag bara en ska till att säga, ELIN!
Ska avsluta så där lite kryptiskt, cicci fattar vad jag menar :)

Ha en bra lördag min vänner!

 

 

Vilka är ni?

Vilka är ni egentlige som läser min blogg? Vore jätte spännande att veta, jag tror bara det är några få nära vänner men kan kanske har fel...?

Vila i frid Felix

Livet är fan inte alltis rättvist, ikväll gick en av mina klasskompisar bort i en bilolycka....Senast i Torsdags sätt vi alla hemma hos Jens och hade världens trevligaste kväll med sing star och vin. Nu är han borta.

Samtidigt ligger en av mina bästa vänner i värkar och ska snart föda ut en liten.

sorg och lycka på en och samma gång.

Acne

Track SEK 2876, Acne - NELLY.COM
Just nu vill jag ha dessa skor typ mer än något annat!
Dessutom kostar de "bara" 2900kr vilket är ca 600kr mindre än vad de brukar!

Mitt andra val är att beställa ett par från ecco & co i Avesta från märket sixty seven och ser ser i princip likadan ut men kostar ganska mycket mindre nämligen 1095kr. Det enda problemet är att jag måste betsälla dem via post förskott på 150kr. Sen kan jag inte lämna tillbaka dem om jag blir missnöjd. Har nämligen bara testa ena skon en gång i stl 40 och jag måste ha 41.

Nog om det nu ska jag packa ihop mina saker och dra till gymmet. Har inte tränat en enda gång detta år!

egentligen tråkigt

men jag är ju ett The City fan och drömmer mig gärna bort när jag tittar på serien. Men såg just en ny bild på Whitney Port och hon ser ju väligt annorlunda ut! ser ut som hon har lagt sig under kniven och fixat rätt mycket!

Den nyligast tagna bilden på henne! hittar ni i detta inlägg..
http://alltomthehills.net/whitney-covergirl-50th-anniversary/#Kommentera


En gammal bild på henne.

Har ju en del att göra med sminkningen också, men näsan är ju helt klar annorlunda!


RSS 2.0