Bättre bild på brillorna


posar i badrummet, som vanligt :P

Dålig dag, mycket dålig dag...

Som sagt det har varit en dålig dag, först så fick jag veta att jag måste söka upp en ortoped igen för mitt knä då jag reagerar på minisktesterna som sjukgymnasten gör. Så nu väntar troligtvis magnetröntgen och kanske artoskopi, jag är så jävla less på att vara skada jag vill ju bara spela basket och ha kul men icke. Tränade ändå ikväll, det gick väll sådär känner mig kanska hemmad i vissa rörelser men det gör iallafall inte ont när jag väl blivit varm. Så nu hoppas jag på att få spela på onsdag när vi har match mot serieledarna, förutsatt att knät håller.

Sen känns det som jag håller på att få halsfluss, har jätteont i ena halsmandeln och det gör ont bara att sova på den sidan. Borde kanske inte ha varit med på träningen men jag känner mig frisk i kroppen och jag vill verkligen spela på onsdag och då kunde jag inte skippa dagens träning.

Dagens andra var ett G i marknadsföring, jag är sååå jävla besviken. Det kändes verkligen som jag satte allt när jag skrev tentan, jag fattar verkligen inte vad jag har haft fel på! Jag vet att man ska glädjas åt andra och det gör jag men jag blir så avundsjuk när folk skriver på facebook att det fått VG! ska bli spännande att hämta ut tenta imorgon och se vad jag gjorde fel på.

Nej nu ska jag sova, ska upp och gymma imorgon innan föreläsningen och sen blir det Harry Potter på kvällen. Förhoppningsvis blir morgondagen bätter än idag.


Kan bocka av 3 saker på dagens lista...


Först gymmet sen Boråshallen

Glad första advent!

Idag blir det inte så mycket advetsmys för mig, hade det igår stället. Jag och Jessica dukade upp pepparkakor, mandariner, lussebullar, kanel äpplen med valinjkeslella, äpple och kanel glögg. Sen satt vi framför Tv:n hela kvällen och surrade, riktigt trevligt. Det är ungefär 1000 saker jag behöver göra idag, får se om jag hinner 3 eller kanske 4. Det jag skulle behöva/vill göra är:

  • Se på LF Basket mot Borås basket
  • Gymma
  • Städa mitt badrum, hade en hantverkare där och borrade fast mitt handfat som höll på att lossna och nu är det massa sågspån lite överallt.
  • Plugga Makroekonomi
  • Förbereda mig inför morgondagens föreläsing, måste läsa ca 60 sidor
  • TVÄTTA
  • Laga matlådor för veckan som kommer

Det var allt. Nu ska jag iallafall till gymmet sen blir det som sagt basket. Sen får vi se vad jag hinner mer!

Ha en bra söndag!


Mer bildredigering

Skulle ta en bra bild men mina nya glasögon, det slutade med posande outfit bild och ingen bra bild på glasögonen. Här är den iallafall, har lekt lite med bildredigeringsprogrammet igen och paint :)


Gårdagens och lite inredning


satt och redigerade lite bilder och tyckte att denna blev rätt cool, gillar känslan!
ser ni blocket som ligger på mitt vardagsrumsbord? det är min bibel, iallafall när det kommer till träning. Där skriver jag ner allt det jag gör förutom basket träningarna. Annars så har jag blivit kär i ett par gamla jeans, de blåa jag har på mig på bilden. Det är helt perfekta ju!

Annars har jag haft seminarium idag, det gick bra.
Jag har spelat match, det gick mindre bra.

Ha en skön kväll!

23 November

Idag har jag varit på gymmet, det blev biceps, triceps, mage och ländrygg i 50 minuter. Hur som hällst så fick jag en rätt rolig kommentar på gymmet,
-vad stark du är, sa en man
och vad svara jag då? jo jag fnittrar som en liten flicka och säger
-Tack!
serisöt kan man ens svar tack till en sån sak?
Det är som att säga tack om nån säger
-Jag älskar dig!

Idag fick jag avit på att mina glasögon har kommit! ska hämta ut dem imorgon så får ni se vilka de blev.


Nu är det jul här i mitt hus!

Min damsugare har varit trasig men idag var jag och hämtade ut en ny så efter det var det dags för storstädning till julmusik. Passade även på att julpynta lite, gillar dock inte överdrivet pynt men lite blev det och jag tror inte att det kommer komma upp särskilt mycket mer under denna julhelg.


Söndags shopping

Nyss hemkommen från en sväng på stan och ett intensivt 30 minuter pass på gymmet, körde bröst och axlar.

Åkte ut till knalleland för att fönstershoppa käder som jag kan önska mig i julklapp. Fastnade inne på Change, en underklädesbutik som jag aldrig varit in på förut. Det fanns otroligt mycket fina underkläder och jag hittade en BH som jag bara var tvungen att köpa. Måste ju faktiskt erkänna att jag inte kommer igåg senast jag köpte en ny BH, eller jo det gör jag men jag kommer inte ihåg senast jag la lite mer pengar på en riktigt bra BH. 

Inne på Change fick man fick bra och proffsig hjälpd och jag fick reda på att jag har en helt annan storlek än vad jag trodde, har 70 istället för 75 i "omkrets" och hela två kupstorlekar större än vad jag todde! Började tänka på att det måste finnas hur många kvinnor som hällst där ute som har fel BH storlek så jag rekomenderar verkligen alla att gå och få sin BH storlek uppmätt. På den här sidan kan man räkna ut sin BH storlek.

Nu får man även alla clubmedlämmar 30% på hela sortimenten, och det kostar ingenting!-haha låter som jag marknadsför butiken, men det gör jag verkligen inte blev bara så possitivt överraskad.

Här är den, ordinarie pris var 600kr men eftersom man fick 30% rabbat så blev det 420kr vilket kändes som ett helt ok pris. Jag betalat gärna inte över 500 kr för en BH. Det fanns även matchande trosor att köpa till men jag blev snål, kanske köper när jag fått pengar den 25de. Dock tyckte jag att de var rätt dyra, 350kr för ett par! men som sagt får man ju 30% rabbat och då blir priset lite mer acceptebelt.


Här är även en modellbild från deras hemsida, tycker dock att setet är mycket snyggare i verkligheten.


Något annat bra som det gjorde när man blev medlem var att föra in min BH storlek i en databas så om någon vill köpa mig en BH är det bara att gå in så kan man se vilka modeller jag har köpt och i vilken storlek. Detta fungerar också på deras hemsida, vilket är perfekt för mig då det inte finns någon Change butik hemma i Luleå och jag har önskat mig en riktigt bra sport BH av mamma i julklapp.

Snyggt julmode på H&M

Dessa snygga byxor i fejk skinn för 299kr testade jag på H&M, och det var riktigt snygga. Hade dock velat ha dem i svart. Har varit lite rädd för denna typen av glansiga byxor då det känns som benen ser ut som kassler men dessa satt faktiskt snyggt. Som ni ser testade jag en blus också med den satt väldigt konstigt över axlarna.

Förutom byxorna hittade jag också en fin bustier, som vanligt passade den inte! men den var riktigt fin. Hittade ingen bild på den på hms hemsida så ni får nöja er med en suddig mobilkamera bild.

 Nu ska jag ut och göra lite ärenden på stan! ha den bra söndag.


Or Blond? or maybe red?


Så har ser jag ut just nu och jag behöver verkligen gör något åt mitt hår har sååå mycket utväxt, som tur var är det inte så stor skillnad men nu börjar det bli så pass mycket att jag borde göra något. Det lättaste är att bli rödbrun som i förra inlägget, det är också bara en toning så det kommer inte vara så mörkt hela tiden. Men jag är ganska sugen på att bli blond ett tag för att sen kunna bli kopparblond som den översta bilden. För att kunna bli så röd måste jag först bleka och då är det lika att jag först är blond en månad eller två.

Måste ju ändå erkänna att utväxten inte syns så mycket på denna bild, men håret är nytvättat och plattat! OCH kameran ljuger alltid :)

Go brunett?


Hjälp mig välja (part 2)

Okej det kommer bli något av dessa par, vad tycker ni?



Hjälp mig välja (part 1)


Tror att det kommer bli en modell som liknar någon av dessa, om ni kollar på bilderna som kommer så ser det inte riktigt bra ut...




Robyn-Indestructible


Bäst just nu!

Träningen då?

Skulle ju skriva om hur det gick på löppasset igår, var ute och sprang i 40 min. Hade ingen aning om vart jag skulle springa så virrade runt lite, när jag kom hem försökte jag komma ihåg vart jag sprang för att mäta sträckan på Eniro. Det visade 5,6km, seriöst? det är ju typ promenad takt! Tror inte att jag mätte sträckan helt rätt. Om jag skulle gissa så sprang jag ca 6-7 km iallafall. Tyckte ändå att det gick bra och att jag höll ett bra tempo.

Det var igår nu ska jag iväg till gymmet och köra ett hårt benpass. Hade gärna sprungit idag också, det är så himla fint vänder idag men jag måste vila min fot.

Igår kväll så mötte jag upp, Jessica, Karl och Fitim för te/kaffe/vin/öl häng på ett av Borås mysigaste fik, Viskan, som dessutom har öppet till 24 på helgen och är nån blandning av fik och bar. Väldigt trevligt iallafall. Innan jag gick så tog jag en outfit bild :P  vet inte vad jag tycker om att lägga upp det på bloggen när jag inte har så roliga kläder. Men jag har installerat ett nytt bildregigeringsprogram och fick till en ganska snygg bild måste jag säga, enda nackdelen där att upplösningen suger!

Här är den iallafall


Kemtvätt

Min fina vita skjorta lämnades in på kemtvätt för en vecka sig pga av en läppstiftsfläck på ena fickan som inte ville försvinna när jag tvättade den. Det otroligt glad när jag hämtade ut den i torsdags och det hade lyckats få bort fläcken! Så jag hade ju självklart på mig den på torsdagskvällen när vi hade tenta fest. Däremot hade jag ett svart bälte i midjan som nu har lämnat världens fulaste märke mitt på skjortan! Ska införskaffa ta bort och nu hoppas jag verkligen att fläcken går bort!


.

Jag vet ej vad jag ska skriva för rubrik, ingen rubrik passar. Jag har precis läst min tremännings blogg, hon miste sin bästa vän den 22 september. Annika har en gåva hon kan uttrycka sig i text och hennes texter lockar fram så många känslor. För 9 år sen, jag kan inte ens fatta att det faktiskt är 9 år sen, så hade jag en sten i hjärtat under ett års tid, som tur var så lättade stenen och allt blev bra igen men sten kunde lika gärna ha spruckit och orsakat ett hål i mitt hjärta och en av de människor som jag håller kär skulle inte varit med mig idag. Jag är evigt tacksam över att stenen lättade och att mina vänner och familj fortfarande är hos mig. Jag tänker alldeles för sällan på hur lyckligt lottad jag är på hur glad jag är att jag har sån fin familj och så fina vänner. Idag gör jag det.
Jag tänker på er:)

om ni vill plåga ert hjärta ett tag läs Annikas texter http://blogg.aftonbladet.se/beautifulones.


Y&X Torsdag


Se ni mig, mitt på dansgolvet med vit skjorta!

Nu löpning!

Nu ska jag sluta vara datanörd för att ta mig ut och spinga!

Bloggar mer sen för att berätta om hur det gick!

Senaste tiden i bilder


Som sagt, Oktober månade slutade med plugg, plugg och åter plugg.

Måste bara visa ett galet fint träd som jag hittade på Åhlens. Det står högt på önskelistan.

Fortsätter med lite inredning, måste bara visa min säng! Den är så underbar jag längtar tills jag får gå och lägga mig. Egentligen är der samma säng som jag haft sen jag var 10 år men köpte nytt täcke och en ny kudde när jag flyttade så nu är den som ny. Måste bara köpa en ny bäddmadrass. Världens tråkigaste utgift!

Min favorti styling just nu...Vit skjorta, målade läppar, fejkad undercut och tofs örhänge!

Mitt fina sminkbord, har köpt ett väldigt fint smyckeskrin från village.
Däremot måste jag köpa nya lampor som ni ser!

I torsdags var det tenta fest, började med förest hos en i klassen sen gick alla vidare till Borås enda nattklubb (eller det finns typ 3 andra men de passar verkligen inte mig av olika anledingar). Hur som hällst hade var det GALET vi dansade ca 3 timmar i sträck :) Tog endas pauser för att dricka vatten och torka svetten från pannan!


I dimman, Ale är söt :)


Klapp på axeln

Till mig själv! Har precis klarat av min första tenta p! Hade min första tenta i måndags, Makroekonomi, där blir det nog tyvärr omtenta. Gick inte så bra trots att jag pluggat som en galning men dock bara två veckor innan, så jag har iallafall lärt mig mer om hur jag bör plugga till liknanade tentor i framtiden. Den andra tentan gick betydligt bättre och jag hoppas och tror på ett VG, kändes verkligen som jag satte allt! Härlig känsla :)

En helt underbar känsla infann sig i min kropp i Torsdags när jag kom hem och insåg att jag inte kommer behöva plugga på hela helgen, kändes näst intill overkligt. Däremot så måste jag ta tag i massa andra saker som jag skjutit upp, så som att storstäda lägenheten.

Jag har iallafall gett mig själv en efter tenta present. Nämnligen denna bok!

Jag älskar verkligen denna typ av chick-lit! Fick en rabbat check på CDON skickad till min mail så jag passade på att utnyttja den när jag köpte boken.


RSS 2.0