En timme kvar!

Nu är det ca 1 timme kavr till planet lyfter, sen blir det tåg i några timmar innan jag är hos Malin. Hinner inte skiva så mycket mera nu men här kommer lita av det jag har på mig när jag reser...
Hej så länge!

Vinst!

Vi vann! med 32-49 galet låga siffror...hade de varit det dubbla så hade det nåstan varit normala siffror. För mig gick det helt ok första quarten, andra och tredje gick sämre och sista var okej. Tror att jag var lite seg från gårdagens match. Just nu sitter jag och spanar in topshops hemsida, kan igen ingen ge mig någar tusen så jag får handla lite skor! Har kommer finaste grejjorna jag hittade!

och här var det tänkt att det skulle komma upp lite blider men det verkar inte fungera! ska försöka löas det! hej så länge.

Uppe med tuppen!

Kanske inte men det känns som det, vaknade totalt utvilad klockan 09. Då Hade jag sovit minst 8 timmar, skönt! Igår var det värre, jag som skrev att jag skulle gå och lägga mig i tid. Det gick inte så bra somnade kanske kl 03 och upp 08.45 egentligen är det inte så ovanligt att bara sova 6h för mig men när man sovit typ 10-11 timmar hela veckan så känns det...okej nog som min sömn-inte intressant!
Jobbet igår gick bra, sen var det bara att gasa till Tränings matchen som också gick bra fast vi förlorade med 5 pinnar. Det hemska var dock att resultat tavlan var tasig så det såg ut att stå 45-44 när det var 5 sekunder kvar och jag får ett öppet läge men missar...och skriker ut min ilska -Men va fan! sen informerade mina lag kompisar mig att de faktiskt hade 49 poäng vilket ändå var tur för tänk om jag hade satt bollen i korgen och jublat ut YES! och så har vi ändå förlorat..det hade varit pinsamt! Egentligen spelar ju inte en träninsmatch så stor roll men dom var 93:or och alla i vårat lag är över 20 så det känns lite pinsamt att förlora mot 15 åringar trost att det är stadslaget, dessutom har jag tränat vissa av tjejerna vilket inte direkt gör saken bättre. Men vi fick iallafall lite revanch eftersom att förra gången vi möttes så blev det förlust med 40p!!! (då var inte jag med..tur det)

Snart är det match igen mot Bergviken i Hälsans hus, denna gång en serie match. Det ska bli galet skoj specielt nu när jag har fått tillbaka min kondis efter sommar uppehållet. Efter matchen ska jag hem och packa för kl 14.20 imorgon lyfter planet mot sthlm och sen blir det tåg till Trollhättan och jag får äntligent träffa Malin!

Ha det gött!

Min dag

Jag lovade ju att lägga upp dagens outfit...och jag har nu ca 30 minuter på mig innan det är lördag.

Så har såg jag ut idag...detta är mitt säkra kort just nu och jag trivs galet bra i det. Blir nästan alltid leggins med svarta lack ankelbots, till det någon fin tunika eller kjol, över en kort jacka denna röda eller min skinn jacka, detta toppar jag med min stora fina vita halsduk och skinnhandskar men också själklart massvis med glimmiga armband.

Idag tänkte jag lägga mig i tid för en gångs skull, ska ju faktiskt jobba imorgon! sov gott :)

Min helg

Fredag! så underbart jag älskar fredagar..mitt vecko slut kommer att bli något mer intensivt än vad denna vecka ha varit.
Idag ska jag:
14.45 Frissan och sätta i några extensions som har trillat ut.
15.30 Ska jag köra mitt styrkeprogramm på gymmet
16.45-18.30 Basket träning
19.00 Middag med mamma
Lördag
09.45-17.00 Jobba
18.00 Träningsmatch
Packa!
Söndag
12.20 Match mot Bergviken
Packa!
och på måndag drar jag :)

Innan jag ska till Frisören tänkte jag försöka göra mig lite snygg, har precis tagit en dusch och rakat benen och nu har jag inpackning på dem så det ska bli exta mjuka sen ska jag nog busa mig lite bara för att se fab ut på måndag. Jag kaske till och med ska orka fixa naglarna...vilket jag är sämst på. Tänkte försöka lägga ut dagens outfit jag har ju hittils inte haft nått att klä upp mig till men idag ska jag ju faktiskt in till stan!

en blid på mig i mina extensions får avsluta!


God Natt

Har suttit framför datorn hela kvällen och nästan natten klockan är 02.00 nu, det blir lätt så för mig när jag inte jobbar då vänder man på dygnet. När jag kommer till Malin i trollhättan ska vi åka till Göteborg över dagen och kanske över natten också för lite fest :) så nu har jag kollat upp massa bra shopping och uteställen. Det kommer bli hur kul som hälst! Har inte träffat henne på ca 2 månader och vi som levde tillsammans i två månader i våras medans vi reste i Asien och USA.


Nej nu är det dags att sova!

Trollhättan

På måndag lämnar jag min arbetslösa tillvaro och drar till Trollhättan för att hälsa på min älskade kompis Malin. Kommer att stanna hos henne hela en vecka, egentligen skulle jag ha åkt först på Torsdag men eftersom jag inte hade nå jobb inbokat så bokade jag om resan. Det känns bättre så jag blir galen av att bara vara hemma och nu har jag dessutom tid att ta kontakt med en syo för att få information om en högskoleutbildning som finns där.
Här är jag och Malin i en tuk tuk i Bankok, nån gång i början av maj 08.

Tandis

Idag har jag varit hos käkkirurgen, eftersom att min käke är send och den måste opereras. Efter att ha genomgått 1 år och 4 månader av tandreglering tycker nu kirurgen att jag är redo att opereras, men jag kommer att få tid först i början av Januari och efter det återstår ca 6 månaders tandreglering. Om landstinget är på min sida (vilket dom inte varit hittils) så kommer jag ha ett snyggt leende lagom till sommaren! Då har jag haft min räls i precis 2 år.
Fan vad jag längtar tills dess...hade gjort typ vad som hällst för att det skulle vara Juni 09 nu!  Det jobbigaste är att just nu finns det absolut ingenting som håller mig kvar i Luleå, jag har inget fast/heltids jobb, jag pluggar inte och nästa alla mina vänner är påväg härifrån dessutom har jag lagt min så kallade "elit satsning" inom basketen åt sidan ett år. Enda anledningen att jag fortfarande bor hemma är denna jäkla tandställning, många vill inte ha räls för att det är fult men det är inte mitt probelm på långa vägar. Hur pass snyggt elr fult det är bryr jag mig inte det minsta om utan det jobbigar är hur den begränsar mitt liv. Visst jag är bara 20 år och har hela livet framför mig men det känns så otroligt surt när alla mina vänner är ute på roliga resor, men trost detta ångrar jag inte att jag valde att sätta in tandställningen nu för tänk vad fint det kommer at bli :)  Här kommer en blid på hur jag såg ut i sommras när jag var brun och fin och hade tandställning.

 

Det vackraste världen har sett


Tänka sig att hon består av samma kött och blod som jag gör.

Stay-ups

Är galet snyggt men det måste bäras på rätt sätt på rätt kropp så därför visar jag bara halva mig...tror inte jag fått till den perfekta combon ännu.


Elin Kling har dock lyckats.


Fifteen minutes of fame



3 år går mycket fort.

På sista bilden syns min sneda käke, detta ska åtgårdas i början av 2009. På torsdag ska jag träffa käkkirurgen...efter 2 år av vänta! äntligen.

Café

Tidningen Cafe tar galet fina bilder på fina människor...

Bilder från www.cafe.se

Whyred

Underbart

Whyred GarboblackWhyred HendrenWhyred MarshallWhyred Page

Alla bilder är lånade från www.whyred.se

Välkommen till Frida Nord

Enyoj!

RSS 2.0