159 days to go!

Idag och exakt 159 dagar så tar jag mitt pick och pack och lämnar sverige. Om allt går som planerat så kommer jag vara borta i ca 9 månader!
3.e eller 4.e September åker jag till London för en helg med vänner.
Måndag den 7 september flyger jag till Kuala Lumpur och ska tillbringa 3 veckor i solen på någon paradis ö:P
1 Oktober Flyger jag från KL till Perth i Australien, där jag har fixat ett work and holiday visa. Planen är att jobba 2-3 månader i Perth och sen resa på östkustren i 2-3 månader. Sen hade jag tänkt fixa ett jobb till och i Maj ska jag försöka få jobb på Bali via en svenska tjej som min chef känner. Bali är dock ganska osäkert ännu, jag vill jätte gärna dit men har inte kollat upp något ännu!


Blodinbella

Min mormor tyckte att jag var lik Isabella Löwengrip till utseendet under tiden som hon var med i Let's dance (annars hade mormor inte haft en aning om vem denna blogg madamme var, som min mamma skulle ha sagt) Jag vet dock inte om jag är benägen att hålla med. Eller om det rent ut sagt ska tas som en förolämpning?
Hur som hälst så ska jah erkänna att jag läser hennes blogg dagligen, är ganska imponerad av vad hon var lyckats åtsakomma med bara genom bloggen. Hur som hälst så hittade jag två gamla bilder på henne och man kan ju säga att tjejen har blivit snyggare ju rikare hon har blivit så det kanske kan förklara varför alla kändisär är så snygga...Här är bilder på Isabella och hennes vän Maria och man kan ju säga att de ha förändrats ganska rejält sen de blev "kända".


Vissa dagar är bättre än andra

Lördagen var jätte skoj, dansade som en tok hela kvällen. Det var nog bra med tankte på hur mycket alkohol som jag intog så jaf fick dansa bort lite. I söndags så var jag på intagninsprov och intervju för svenska frisörskolan i Trollhättan och jag kom in men jag tror att jag kommer att tacka nej. Att vara frisör och make-up artist har alltid varit en dröm för mig men jag tror inte att det är yrket för mig, tror det är bäst som hobby.
Annars så bestod söndagen av bakis häng hos Malin, det var  trevligt så skönt att bara så umgås och snacka skit :P
Igår så åkte jag hem, blev först buss till Skövde och därifrån x2000 till sthlm central och sen arlanda express till Arlanda(No skit?)  sen flög jag hem till Luleå. Kan säga att jag är galet pank efter denna helg men det var det värt har haft det så bra.

Lovade ju att skriva om någar butiker i trollis och det kommer att komma men just nu är jag lite distraherad av andra saker!


Albert

Igår kväll var jag och Malin och åt finmiddag på Albert. Ska visa bilder från det senare. Det var supergott och sen gick vi hem till Malin och hade spelkväll med johan och en klasskompis till malin. Det var en riktigt trevlig kväll och nu ska jag ner på ICA och handla för dagens middag och sen blir det systemet. Ikväll blir det brak fest för Mallin som blir 21!
Nej nu måste jag kila!

Så  här såg jag ut igår, jag kan inte sluta ta bilder med min webbcam..den är väldigt förlåtande :P

Hippie bandet

Idag testar jag något nytt, har sett otoligt mycket av hippie hårbandet på senaste och för någar dagar sen köpte jag ett själv på gina för ca 70 kr. Idag tänkte jag invga det.

Jag, och sen två bilder från Urbans hemsida. De har massa snygga hippeband.

Nu ska jag ut och göra stan. Tänkte lägga upp lite bilder och tips på butiker sen.
Ha en bra dag :)


Mejeriet

Nu har vi suttit på ett av THNs mysigaste cafeer, Mejeriet, som jag kan rekomedera startkt alla gånger. Super mysigt och god chai latte, det såg även ut att ha massvis med goda bakverk och galet stora semlor! men vi var så mätta efter middagen så det blev inget dessutom så har jag ju sockerförbud veckan ut men jag kanske bryter det på lördag då vi ska fira Malin. Man kan ju inte tacka nej till tårta på ett kalas! men känner faktiskt att jag blivit av med mitt socker behov så det borde det ju vara fritt fram :P

Passade på att ta några bilder på mysiga mejeriet innan vi gick, kvaliten är dock inte den bästa. Stället måste upplevas IRL helt enkelt.


Framme i THN

Nu är jag framme hos Malin i Trollhättan...igen. Varför jag inte sagt något är för att Malin läser min blogg  och hon ska fira hennes 21 årsdag på lördag och jag har länge sagt att jag gärna kommer men att jag inte kan pga jobb och pengar då jag varti sjukskriven men i förra veckan så hittade jag några någorlunda billiga biljetter och slog till men jag valde att inte berätta för Malin att jag skulle komma så när hon kom hem idag från praktiken så satt jag och väntade i hennes soffa. Ni skulle ha sett hennes ansikte, det lär jag inte glömma :) Nu har vi precis ätit ungbakad lax med madelpotatis och skaldjursröra med avokado, supergott var det. Så nu ska vi gå och sätta oss på något fik och skvallra, det är så kul att vara här hos min bästis igen :P

Kan ju berätta om min långa dag på resande fot.
06.45 Lyfte planet från Luleå till Stockholm
08.15 Landade vi på Arlanda
08.45 Tog jag Arlanda express till centralen. Där jag hade en kombinerad biljett som jag köpt från SJ där tåget från sthlm till Trollhättan och alanda express ingick. Men jag glömde helt bort att skriva ut biljetten från någon av SJs biljett atomater på perongen så jag fick lov att betala 120 kr för biljetten. Galet surt men vad skulle jag göra?
10.25 Direkt tåget Till THN avgår från centralen.
15.40 Framme i Trollis.
Nu ska vi ut!

Ha en bra kväll, det ska jag :)

Uppe med tuppen

Just nu har jag varit vaken i exakt 4 timmar och 30 minuter och klockan är 09.30. kl 0500 ringde min klocka och just nu känns det som att lunch skulle sitta fint men det känns lite konstigt att börja äta lunch nu så det var tur att de bjuder på pågens nya muslie toast och apelsin juice är på centralen. Men känner mig ändå ganska mör efter mina åksjukepiller så betällde in en kaffe för att vakan till! Nu väntar en super rolig helg mer än så kan jag inte säga för än ikväll!
Ha en bra torsdag :)
 
jag smygtog en bild med min webbcam, kändes lite flummigt att ta kort på sig själv här på fiket.

Spring by Topshop

kör vidare på temat.

 
Kombinera detta med antilgen jeans elr ett korta hotpants, turkosa klackar elr galdiatorsandaler...




och ett par galna solglasögon
 
usch vad fint, nu vill man ju bara ut och shoppa!
Men istället ska jag iväg till helex och köra slut på mina muskler, för sen kommer det dörja några dagar innan jag har tid med det elr rättare sagt kommer att prioritera det...har en rolig grej på gång imorgon men kan inte berätta vad det är riktigt än! Ni får veta imorgon :) I can't wait!

Ledig i solen




ja jag bor ute i ingenstans...men det är allt bra vackert dagar som dessa.

Spring by Urban

Det är nog ingen hemlighet att jag fulkomligt älskar Urban Outfitters. Det här skulle vara så snyggt under kyliga vår/sommat kvällar.



Leggins $32
Tunika $48
Solglasögon $18
Skor $228
Jeans jacka $148

God morgon!

Idag har jag verkligen sovit ut, vakande strax innan 11 så galet skönt. Det var ju ett tag sen sist!
Tänke visa klänningen som jag hade på mig i lördags då det var tjejkväll med utgång.

149 kr från h&m. Egentligen hade jag ju inte tänkte shoppa men kunde bara inte motstå när det var så billigt. Jag matchade med många silvriga smycken, svarata strumpbyxor och knähöga stövlar. Hade jag kunna shoppa lite mer hade jag gärna haft detta på mig också...

Jacka i skinnimitation från H&M 499sek

Pumps från h&m 349sek.

Jag har en egen älskling nu!




Nu sitter jag änligen framför den med en kopp kanel latte...min aldelen egna dator! känns så galet skönt och jag är riktigt nöjd med den. Ni kan nog räkna med lite bättre bloggande här framöver. De senaste dagrana har jag haft noll inpiration till inlägg, jag har mest kämpat med att ta mig igenom jobbdagarna och sen tvingat mig själv till gymmet. Det blir så när man har jobbat 16 dagar av den senaste 17. Men idag är jag ledig och tanken var att jag för första gången på länge skulle kunna sova hur länge jag ville men igår kväll vid 23 så kom jag på att jag hade ett inbokat möte hos sjukgymasten kl 0830 så det var bara att stiga upp när klockan ringde. Men dagen har varit bra ändå och jag passade på att träna lite när jag ändå var på gymmet, blev styrke 45 min och spinning 60 min. Spinningen var så jäkla rolig idag speciellt när jag fick vara själv och välja mina egna låtar så nu mår jag som en prinsessa och känner mig galet duktig!

jag och min älskade starbuckmugg!

RSS 2.0