Tack söta vänner :)

ville bara säga tack till mina fina vänner som visat respons på mitt inlägg om basketen.

Det var allt!

Puss och kram på er :)

Nya tag

Nu ska jag vara lite galdare än i förra depp inlägget, kände dock att det behövdes. Det gäller att försöka se på saken från en possitiv synvinkel, jag ska ju faktiskt åka på en helt underbar och galen resa till hösten och det hade ju varit totalt omöjligt om jag fortsatt med basketen på samma nivå! Men min dröm är att kunna börja spela seriöst igen när jag börjar plugga, knaske inte div 1 direkt men efter ett tag :)

 Nu till nu got annat skojjigt.
IDAG ÄR JAG LEDIG!
känns galet skönt att bara ligga kvar i sängen och lata sig, jag ställde dock klockan på 0730 i morse. Har den del att göra idag och dessutom så visste jag att det skulle bli en solig dag så snart ska jag upp och äta frukost, blir gröt med rivet äpple och kanel...mumsigt :) min mage kurrar.
Tyvärr är jag inte ledig imorgon med på söndag och då då blir det färjan permiär, funderar på att ha en nyckter permiär eller iallafall en väldigt lite onycker kväll. Ska ju bli galet fint väder på söndag och det vill man ju inte missa min vinterbeka hy skriker efter sol och fuskbännan som jag köpte på tub som skulle vara så bra enligt alla tidningar blev en riktigt besvikelse! Så nu får jag försöka fixa brännan på ett naturligt sätt eftersom jag känner att jag inte riktigt vill ta mig råd att köpa en dyr och bra produkt.

Tänkte avsluta med lite bilder som jag tog från mitt fönster tidigare i veckan. Heavens on fire :)



Basket

Min basket karriär är över, det är ganska självklart. En gång i tiden så var jag på väg att bli något bra men sen kom skadorna och en annan väldigt bidragande faktor som jag inte vill ta upp här. Isället för att utvecklas så stog jag stilla i utvecklingen och inför säsongen 08/09 så blev det div 2. Hade säkert varit bra om jag inte jobbat så mycket och inte operatar käken vilket tog bort halva säsongen. Jag ville inget häldre än att träna basket 5 ggr/vecka men det går inte att välja basket före jobb på den nivån och när träningstiderna inte passar ihop med sen schema så är det rätt kört!

Orsaken till att jag skriver detta inlägg är för att min vän och fd "basket kollega" Biffen skrev ett inlägg om hur mycket hon älskar basketen och det inlägget blev som en kniv i mitt hjärta, FAN vad jag vill spela igen jag saknar baskten så jävla mycket och jag hatar att jag ska ha så jävla ont överallt varje gång ska ska försöka satsa. Jag har länge tänkt att jag ska sommarträna med Stars men jag vågar inte, jag kommer vara så dålig har inte spelat på den nivån på ett år.

Det är känns inte som mitt liv, jag är inte tjejen som lägger ner baskten jag HATAR är folk frågar mig den frågan för det gör så jävla ont! Men det är ett faktum jag har lagt ner, iallafall min elitsatsning men jag hatar att erkänna det för det betyder att det är på riktigt och det är så mycket lättare att bara ignorera sanningen.

Självklart kan jag spela i korp lag, men jag är en tvälingmänniska utan dess like. När jag var "ung och lovande" så var inte ett korp lag min framtid, min framtid var ligan och jag fick höra att det var ett rimligt mål. Hur gör man för att accepptera att ens dröm inte kommer att gå i uppfyllelse?

Det var så många som frågade mig under den tiden då jag tränade som mäst om jag inte sakande min fritid? friheten att kunna umngås med Vänner, att överhuvud taget ha tid till annat än skola/jobb och basketen. Mitt svar var alltid nej!
Och det är det fortfrande, för även om jag har kunna planera min vardag helt själv nu utan att behöva passa in träningarna så har jag ändå inte gjort något vettigt förutom att jobba (vilket jag nästan drunknat i). Alla mina vänner som man ska umngås med på ens lediga tid har ju basket träning och de få vänner som jag har utanför basketen de har lämnat stan eftersom baskten är der som kan hålla en kvar här!
Trots att jag denna vinter kunnat vid flera tillfällen kunnat åka och hälsa på vänner i södra sverige (vilket varit omöjligt om jag fortsatt spela div 1) så jagde jag gärna offrat det för att kunna spela basket seriöst!

Och JA! jag är blir otroligt bitter när jag tänker på min basket karriär och det är inget jag sticker under stolen med.

Men nu har jag gråtit färdigt för ikväll, dags att sova! Kände att jag behöved lätta något från mitt hjärta som legat och tryckt ett år men inte kunnat komma ut. För nu är det på riktigt nu har jag erkänt det.


Ny vecka

Nu tar jag vara på allt solljus som finns! Man mår så mycket bättre :)
Idag tog jag med mig sallad till jobbet och satte mig i södra hamn och åt lunch otroligt härligt! Tyvärr har jag galet mycket att göra på jobbet just nu och jag har bara kvar 6 dagar på Företagshälsan, hon som jag har vickat för har kommit tillbala från sin sjukskirvning och nu ska jag bara lämna över det jag jobbat med de senaste 5 veckorna. Det känns tråkigt att inte ha en fast rutin och veta hur jag kommer jobba men också så skönt att få vara lite mer ledig. Är riktigt sugen på att åka söder ut över någon helg och ta lite semester men jag måste komprimissa lite med sparandet...spendera pengar nu eller i Australien? egentligen är det en enkel ekvation men man måste ju kunna leva även fast man sparar!

Här kommer två bilder från min lunch rast.


En ledig helg!

Så här har jag spenderat hela dagen! hur underbart är det inte att vara ledig  :)

Det  tråkiga är att nu när jag väl är ledig och party sugen så är igen annan på.

Min pappa i ett nötskal,det verkar som att jag få spendera kvällen med honom framför tvn.
Men han har ju humor det ser man, 48 år och går runt och spänner sig som han vore 20!

Bakis dag

just nu ligger jag i sänge och njuter av att inte göra något! Igår var jag ut med Sofi och Ylva på Allstar, det var en riktigt rolig kväll och tiden gick för fort! Träffade dessutom Biffen i kön så vi slapp halva kö tiden :P det är alltid lika kul att träffa den bruden, härligare kvinna få man leta efter! Igår invigde jag dessutom mina galet snygga klackar från vagabon som jag köpte i vintras och mina nya tisha från Gina. När jag hittat min kabel till kameran ska jag lägga upp lite bilder.
Men har ju visat skorna tidigare...Jag har helt förälskad i dem!

Måste bara visa denna bild från H&M, det hugger i hjärtat av längtan till min resa när jag ser detta! I dag är det bara 110 dagar kvar till avresa :)

Jag tror jag måste köpa en långklänning!

Tant helg

Denna helg har gått i allt annat än i festlighetens tecken, jag har alltså totalt gått mot strömmen! Har jobbat fre, lör, sön och nu när våren börjat komma till landets norra delar också så har jag börja ta cyklen till och från jobbet blir ca 3mil tur och retur. Detta har lett till att jag varit totalt slut på kvällen så jag har somnat varje kväll vid 21 och utgång eller fest har ju inte direkt varit aktuellt...riktig tant varning.

 På Valborg blev jag och Amanda inbjuda på en fest isället för att vara hemma hos mig och ta det lungt men vi båda kände att vi inte var på topp så vi hoppade festen.  Nu är det så att när jag var på på systemt efter jobbet på valborg så såg jag en riktigt heting och i min stilla tanke funderade jag vad han skulle göra ikväll, men sen försvann tanken ur mitt huvud. Idag fick jag reda på att denna snygging varit på samma fest som jag nobbade! snacka om att mina tant fasoner kommer tillbaka och biter mig i arslet! man ska helt enkelt inte ängna sig åt sånt om inte är tant, då går det så här!

Annars har jag suttit ute i solen idag i shorts och linne! nu känner man att sommaren är på väg, gud vad jag har längtat :) Nu kan jag äntligen börja anväda min nya Lady GaGa solglasögon!

Nu är det bara 6 arbetsdagar kvar sen är jag ledig! Brak fest någon?

119 dagar kvar!

Nu är hela flygresan till Perth bokad, jag betalat 4900 kr enkel väg men två stopp. Ett i London det andra i Kuala Lumpur. Egentligen så har jag inte så mycket att skriva om men en vän tyckte att jag hade dålig uppdaterng på bloggen men just nu tänker jag bara på jobbet och resan och det känns som att jag skrivit nog om båda. Jag kan dock berätta att jag kommer att lämna Luleå den 28/8 på min 21 årsdag för att åka till Trollhättan och hälsa på Malin, dessutom kommer Linn att vara där! dessa två brudar lämnade ju stan i höstas och kommer ej att komma hem under sommaren så jag ska åka till dem och fira min födelsedag innan jag drar ut på äventyr.
Just nu vill jag bara bort från Luleå till värmen, idag blev det dock bätter det kändes riktigt skönt! jag behöver lite sol just nu, då blir dagarna så mycket härligare!

Igår var det valborg och jag var inte alls på fest humör, så Amanda kom hem till mig efter jobbet och vi bastade, åt sushi och drack Blue Nun. Sen somnade jag till Heartbreak hotell, det var en riktigt lyckad kväll och det var riktigt skönt att inte festa och vara pigg och fräch på jobbet idag. Men nästa helg blir det nog fest! då är jag ledig på söndag, första lediga dagen på 26 dagar.

Den supergoda sushin som vi åt igår, jag har ju inte kunnat gapa och tugga ordentligt efter opertionen men nu är jag helt återställd och detta var första gången jag njöt ab sushi sen i Januari! gud vad jag längtat:)

Det blev ju ett inlägg trots att jag inte hade någor att skriva om! Hoppas alla har en bra första maj:)


RSS 2.0