Den där Björn...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article3864164.ab
Björn Gustafsson fick hjälp av Henrik Schyffert med att få o

Det är nästan lite pinsamt hur förtjust jag är i Björn Gustafsson. Jag är nästan som Johan Palms fans fast aningen mer mogen och sansad...Det är nått med der där blonda lockarna och den oskyldiga blicken kombinerat med de helt underbara skämten! Härligt :)

För övrigt har det varit en helg fylld med jobb basket och träning. Såg plannja i fredags, Luleå stars i Lördags och idags Luleå Basket alla tre matcher var otroligt spännande och jämna Luleå basket och Plannja vann med 2p båda två men Luleå stars förlorade tyvärr med 2pinnar, tråkigt men det var en mycket rolig match!

Imorrgon är det måndag och än så länge är jag ledig Mån-fre..skönt så ska passa på att julpynta och drika glögg så man får lite julstämning. Den julstämning som jag skulle ha fått idag om min och Linns tradition hade fortsatt. Vi har nämligen gått på skyltsöndags tillsammans sen vi var typ 7 år gammla och avslutat dagen med att fika på TA. Så nu tycker jag att det ska bli 22/12 så Malin och Linn kan komma hem och drika glögg med mig!

I might have some of her genes


Kvällens lista

Klädsel
Vad har du på dig idag: Glansiga leggins, och en stor blå uber mysig fleec
Vad använder du just nu för skor: Nu? inga men idag nike sneakes
Favoritfärg på kläder: Svart och grått..typ

Senaste person som
Sov i din säng:
Alltså det var jag, men om det inte får vara jag..Sofie på midsommar, efter det har det bara varit jag... tyvärr elr hur man ska säga :P
Du pratade med: Mamma
Du gick på stan med: Går alltid själv, jag har inga vänner.
Skällde på dig: Fredrik..jag och Smeden tog tydligen rast samtidigt och det blev lite folk i butiken..inte populärt!

Senaste
Låt du hörde:
nån coldplay låt på palt festen
Film du såg: Tror att det var House, men sov genom halva.
Mat du åt: Palt
Kram: Farmor
Puss: hemligt
Känslan: Vill inte erkänna det men tror det var svartsjuka..:/ 
Resan: Trollhättan om det räknas..
Dröm: Kommer faktiskt inte ihåg
Boken du läste: Någon bok av Mari Jungstedt ( om det stavas så?)
Personen du träffade: Mamma
Personen du pratade i telefon med: Pappa
Personen du fick sms av: Petter
Gången du åt en 7-eleven korv: I Thailand..där var det efter krogen mat nr 1.
Gången du var utomhus: för 4 timmar sen.
Gången du sov: 13,5 timmar sen
Saken du köpte: En bussbiljett...för vuxenpris

Andas

Nu är det söndag kväll och jag har inte varit hemma sedan fredag morgon, man kan säga att helgen minst sagt varit full (på många sätt)! På Fredag  var jag först och främst tvungen packa för hela helgen sen bar det av till helex och kl 12 började jag jobba och stängde butiken sen vid 19. Efter jobbet såg jag ca 5 minuter av Lule basket  matchen sen gick jag och Sofi hem till henne för att se på idol, dricka vin och äta ost och kex med Sofie. Otroligt trevlig kväll, känns som det var jätte längesen vi hänge :P så den kvällen måste vi göra om och då ska jag fan med ut med tanke på hur kul ni verkade ha haft det! Under kvällen drack jag ca 2,5 gals vin och kände mig inte alls speciellt påverkad men morgonen efter mådde jag inte lika bra. Var lite sådär småbakis hela dagen på jobbet, men det gick ändå bra att jobba. Direkt efter jobbet bar det av till Lena för lag fest där jag även passade på att leka lite med hennes 7 månaders bebbe, sötare unge finns typ inte :) När alla kommit åt vi tacos (eller takos som jag säger, jag skyller på min mamma) lyssade på skvaller och spelade pictionary, det var galet kul..kanske för att mitt lag vann och jag är en dålig förlorare. Sen blev det utgång på cafélino, det var inte det roligaset utgången jag varit med om men ändå helt ok..skoj att dansa mig tjejerna i laget :)
Innan jag gick och sussade passade jag på att trycka i mig massa nötter, vindruvor och mackor samt tonvis med vatten för att jag skulle må så bra som möjligt nästa morgon. Trodde dock när jag vaknade att jag misslyckats, för då kändes som att jag hade bomull i skallen men det blev bättre och jag har mått prima hela dagen..tur det!


Dagens roligaset


När jag imorse skulle kliva på bussen till jobbet och ska betala..eftersom ja nyss fyllt 20 så brukar jag lossas vara 19 och betala 10 kr när jag åker men idag tänkte jag vara ärlig och betala fullt pris så jag langar upp en 20-lapp och chaffisen kollar på mig lite konstigt och frågar "ungdom elr vuxen?" jag svara "vuxen" då ger han mig en ännu konstigare blick som säger "eeh, nej tror inte det..du ser inte ut att vara en dag över 15 men ok" men han säger egentligen "he okej om du vill det så..." Så nu täker jag såhär "
jag ska aldrig mer vara ärlig och säga vuxen hädan efter ska jag åka på undom till jag får pensionärs pris"

Eftersom min kamera är trasig så har jag inga bilder från helgen men kolla sofi och sofies bloggar från i fredags. synd.
 
Ha den bra kväll!


jobbigt

Skrev just texten nedan, vet egentligen inte vad jag menar men nått är det ju och jag vet vad.. nått jag absolut inte ska tänka på!

Just nu känner jag en massa saker känslor som jag inte kan lokalisera jag vet inte vad dom betyder. De borde inte betyda någonting, inte längre iallafall men jag har ändå en sten i bröstet. Sitter och funderar på massa "om och men", med det är bara att inse att situationen aldrig kommer att förändras.

Förlåt jag hatar själv sånna här inlägg..man vill ju veta allt men kände att jag bara behövde skriva av mig lite granna!
Nu ska jag tänka på nått skojjigt och ringa bästis om hon svara vill säga..tjejen har ju blivit så viktig nu när hon flyttat till södra Sverige!

oxox /F

Bondin-Guldbrun-Röd

Inom loppet av en vecka har jag gått från blod till guldbrun och nu är jag rödhårig! Tanken var att jag skulle stanna som ljus guldbrun men pga mitt blekta hår så fick jag gröna skiftningar på längderna och det kändes ju inte så hett. Så idag var jag och köpte hår färg och nu är jag röd! and i like it! blev mycket nöjd med resultatet. Här kommer lite bilder på min förvandling...
 Har ingen bra bild på mig som guld brun
Sorry för den dåliga kvaliten på bilderna men har ju för tillf'llet bara min mobilkamera.
Idag har jag förutom att färga håret varit på skovårds utbildning på nilson, det var mkt intressant och lärorikt! fan jag jag kommer bli en hejjare på att putsa skor nu :) Efter utbildningen gick jag en sväng på stan och hittade för mkt fint! men det jag vill ha mäst justr nu är en korsett i svart med några enstaka spets detaljer. Tycker att det är galet fint att låta den sticka fram under en stor skjorta eller något annat totalt osexigt klädesplagg. Ser framför mig svarta strumpbyxor galet tajt skinn kjol med hög midja och en svart korsett instoppad i kjolen och över det en svart/röd rutig skogshuggar skjorta uppknuten i midjan och lite för många oknäppta knappar! GAH!! haha...Tänkta visa två kosetter från h&m som jag testade idag. Hittade dock inte någon med den rätta stoleken eftersom den Bara fannas i S,M och L och inte valiga BH stolekar.

Så har såg mitt hår ut innan jag färgade det men bliderna har någon konstig intällning så det ser ut att vara samma färg som på bilden ovan.

oxox /F

Sjukhus

Idag ska jag röntga min käke inför operationen. De ska se på att jag inte har några aktiva växtzoner, har jag det kan dom inte operera för då kan käken växa tillbaka i samma läge igen. Men det är inte så troligt att det finns det, detta är mest en rutin koll som man måste göra. Dock är det ganska jobbigt eftersom jag var här kl 08 och fick en spruta som hos att man kan se dessa zoner. Sen måste jag vänta i 3h så isotoperna hinner åka runt i blodomloppet. Men nu är väntan över jag ska se gå mot avdelningen sitter just nu i cafét och har underhållit mig med tetris så jag fått artros i tummen!

No need for words


Foto: Jag
Hår: Jag
Make-up: Jag
Modell: Emilia B

Gossip Girl

Jag är helt fast i den serien, ser alla avsnitt så fort de har sänds i USA. Jag måste bara få ge en liten spoiler, Jenny Humphrey gör en helomvändning när det gäller stil. Hon går från preppy privat skolelev till cool rock/punk brud och jag måste säga att jag gillar omvändningen skarpt! Alla hennes outfits är inpiration på hög klass, här kommer några bilder som jag hittat på Taylor Momsen som sig själv och som Jenny Humphrey.




Här kommer Taylor som sig själv :)










Här kommer två galet fina bilder på hela gänget


Inför säsong två så visades dessa anonser i USA

Och när jag besökte NY i våras så hittade jag denna bild på Times square

Nu ska jag färja håret!

oxox / F

Mina nya skor och hår

Igår tog jag ut mina extensions, så här ser jag ut nu.

Här är även en bild på skorna som jag beställde från Nilson butiken i Umeå, de kommer nog till oss i början av nästa vecka.

Tänkte också lägga upp en dagens

Förlåt för den dåliga bildkvaliten men min kamera är ju trasig för tillfället så jag får hålla tillgodo med mobilbilder.

Jag Lyckades!

Förra inlägget även kallat "foten" var bloggat från mobilen...så jag lyckades till slut. Tanken var att det skulle bli ett lite längre och roligare inlägg men skulle bara kolla om det funkade. Historien bakom foten är


Foten


Jag skulle mobilblogga

Men det gick inte så bra. Idag började jag jobba kl 12 men för att spara bensin pengar tog jag bussen och var inne i stan redan vid 9 så jag gick ensväng till kulturens hus och passade på att fota min nya fina mössa inne på toan :P köpte den på wedins i fredags för 149:- mkt mysig och fin för att vara ett impulsköp. Hade nämligen mycket bråttom till bussen och höll på att frysa skallen av mig då det blåste nå så jävulskt så jag sprang in och högg tag i den mössa som såg bäst ut och sen sprang jag vidare till bussen och precis när jag kommer fram till busskuren kommer bussen! snacka om timeing.


Idag har jag även köpt två par skor! Bestämde mig dock för att lämna tillbaka ett par och beställa ett par andra från Nilson butiken i Umeå. De lite Dr Martins inpirerade fast inte fullt så grova och så är de vinterfodrade, ska knäppa en blid på dem imorgon på jobbet så ni får se dem. Men de andra paret jag köpte är mina dröm skor, jag har suktat efter dem ett år sen Linn min skogalne vän köpte dem. Sen smittade hon av sig på Trollis Malin och hon gick och köpte likadana så varje gång dessa två flickor visat sig i dom fina skorna har jag dregglat men tänkt att jag inte kan ha så höga klackar (10 cm, vilket gör mig till 193 cm). Men igår så såg jag att vi hade sänkt prisert från 1199 kr till  799kr! så jag snörade på mig skorna och insåg att dessa kan jag inte låta säljas till någon anna än mig! Så nu är dom mina och jag är nöjd och 800 kr fattigare, men vad gör det?

Skorna kommer från Bronx.

När jag ända visar skor tänkte jag visa ett par skor jag jag klickade hem från ellos för ca en månad sen men de var slut på lagre så de kommer till mig nån gång efter den 10/11. De är väldigt lika skorna ovan men det svarta och aningen mer punkiga! Att de kostar 379:- är ju nästan ett skämt, dessutom hade jag 40% när jag beställde dem så betalar 228 kr plus frakt på typ 40kr! galet :)

Nej nu ska jag hoppa i Duschen sen blir det bastu oxå, ska försöka ta ut mina exstentions ikväll..känner mig ganska less på de just nu och jag har tappat tre stycken och det syns direkt. Så jag är nog korthårig imorgon!

God natt!

Rösta på mig!

Jag är med i blogg.se tävlig för bästa Hallowen utklädnad, Så rösta på mig..jag är nr 21! 
http://halloween.blogg.se/2008/november/rosta-fram-vinnaren-till-snyggast-halloweeno.html#comment

Hallowen

I Helgen har nog de flästa inklusive jag firat Hallowen. Men det har blivit rätt så lungt då jag oxå jobbat hela helgen. I Fredags så var jag på Felicias och Anjas avskedsfest, de ska åka till Syd Amerika i 4,5 månad. Det blev också cleo en sväng men jag åkte hem redan vid ett eftersom jag skulle jobba. Igår (Lördag) var det Maskerad middag hemma hos oss, mycket trevilg och mycket god mat!
Idag fyller min lillasyster 17 bast! så det blir ännu mera god mat och fika idag oxå!
Så här såg jag ut igår...

Ser ni vad jag föreställer?

Hemma igen!

Nu har jag varit hemma från Trollhättan i snart en vecka, har varit lite dålig på att blogga men ska försöka ta tag i det!
Tänkte göra en snabb genomgång va veckan i söder.
Måndag: Kom jag fram kl 21 på kvällen och möttes av Malin på Busstationen!
Tisdag: Hälsade jag på Malin på hennes skola och utforskade Trollhättan på egen hand.
Onsdag: Denna dag var ganska lik tisdagen, lung dag i Trollis :)
Torsdag: Tog jag morgon tåger till Göteborg så jag var där till kl 10 då alla butikerna öppnade. Det tog ca 50 minuter att ta sig dit och en t&r biljett kostade ca 140kr för ungdom under 25. Efter 7 timmar på stan åkte jag tillbaka några tusen lappar fattigare, ska visa upp mina köp i ett annat inlägg. På kvällen gick jag och Malin till en Pub som hette Butlers det var mkt trevligt men jag var så jäkla trött efter ha sprukgit på stan i 7 timmar så vi blev inte så länge.
Fredag: Var jag på möte på Högskolan väst och fick information om en utbildning som verkade intessant nämligen Personalvetare med inriktning Psykologi. Det verkade mycket intressant men det finns en annan Personalvetar utbildning i Göteborg utan inriktning och den verkar passa mig bättre så det blir nog att söka den till våren.
Efter mötet gick jag och Malin på stan och hon shoppade lite kläder inför helgen..som hon lämnade tillbaka :P Malins signum!
På kvällen kom en klasskompis till Malin och åt middag sen tog vi tåget till Götet igen för att festa, det var en mycket rolig kväll med trevliga människor. Tanken var att vi skulle gå ut och dansa med vi hittade inte till utestället och när vi kom dit så såg det inte så skojjigt ut så det blev pub istället...och billigt var det där, jag betsällde en 6:a Drink för 68 kr!
02.15 Tog jag och Malin nattbussen tillbaka till Trollhättan med vi båda somnade på bussen och hamnade i Vänersborg som ligger ca 1 mil från Malin men som tur var så var busschaffören snäll och körde hem oss!
Lördag: Det blev en rätt så seg förmiddag, jag sov länge (Malin var uppe 9 som valigt :P). Sen gick jag förbi Din som en sväng och lämnade tillbaka ett par skor som jag hade köpt med typ 13 cm klack som jag insåg att jag inte kunde gå i. Men jag tog kort på dem så jag kan se hur fina dom var. Efter det var det bara att fixa sig för fest igen...Massa klasskompisar till Malin kom hem till henne och förfestade sen dog ut ut till en klubb som hette Sand, det var helt ok där men lite folk så vi gick vidare till Lipz dit vi hade Fribiljetter...mycket roligare ställe! var undefär som Cleo i Luleå.
Söndag: Blev en äkta bakis dag i sin sanna bemärkelse, vi såg film slöade och åt fet mat! Jag åt maxburgare vilket jag inte gjort på hur länge som hällst! det satt helt rätt i magen :)

Här kommer min vistelse i bilder, min kamera gick sönder så det är bara Malins bilder och den från min mobil. Första bilden är en Chai latte på Espresso House, andra är tagen från Tåget mot GBG, tredje är vad jag möttes av när jag gick ut från Nordstan. Fjärde, ett par galet snygga skor på Zara. Femte, ett cafe i Götet. Sjätte, Min shpping. De andra talar nog för sig själv-FEST!



RSS 2.0