Helgen i Trollhättan

Mycket har gått fel men jag har jävligt kul med mina vänner ändå! jag har tyvärr inga bilder att visa eftersom min kamera blev stulen igår på kräftskivan :( galet bittert....jag hadet galet kul fram tills att kameran försvann men det förstörde verkligen kvällen. Linn tyckte att jag inte kunde ta med det i beräkingen när jag tänkte på hur kul kvällen varit men då gav jag henne en tankesträllare.
"det är typ som att säga att jag hade en jävligt rolig kväll igår för utom att jag blev våldtagen"
Väldigt tydligt att så kan man inte resonera! samma sak gällande min 5000 kr kamera som var 2 månader gammal och som var köpt enkom för min resa som var inne på sin andra dag!

Andra saker som hänt, Linn spydde i min sminkväska natten mot lördag!

Jag ramlade ner för en trapp/stege och har galet ont i naken just nu.

Det försvann 220 kr i kontanter från min väska igår

Våran skumpa försvannn

Johans jacka försvann

Linn konstaterar att hon har minnes lukor från taxin hem igår, jag konstaterar att Linn sov!

Johan började gå hem i regnet kl 3 på natten längs en motorväg utan reflexer

Jag hade en bra helg!

9 timmar kvar till avresa!

Nu tänkte jag slänga in ett sista blogginlägg innan jag åker, sen kommer jag lägga bloggen på is, kanske blir nått inlägg från trollhättan elr London men efter det blir det www.resadagboken.se och sök på FridaBackstrom eller klicka bara på mitt namn :)

Igår så var släken på kalas, jag fick massa nödvändiga prylar som reselakan, resahanduk, en lonely planet australia, lite flytta hemifrån saker(mindre nödvändigt till resan) och pengar. Var dessutom och vaxade benen idag HEMSKT var det, har pms och då blir man ju extra känslig! eftet första remsan hon rev av ville jag skrika NEJ sluta jag ångara mig! men jag höll ut i 50 minuter! nej jag skojar inte så länge tog det, hon var sjuk noggran.

Igår till middag åt vi hemmagjord sushi! gött var det :)


nu ska jag packa det sista!

2 dagar kvar!

Idag gick jag på stan och fixade det sista praktiska inför resan. Men även lite opraktiska saker:P var in på lindex och hittade ett ceris rosa Bh sett, jag har sökt en sån med ljus och lycka sen jag så  La Perlas rosa spets bh men 2000 kr känns ju inte direkt rimligt!
Bh kostade 149kr! typ gratis och trosorna 69kr. Haha kanske inte så intressant inlägg men jag var svårt att hitta bhar som sitter och och om dom väl gör det är dom ofta fula och kostar minst 500kr! så tillåt mig att vara lite töntigt glad när jag hittar en som passar för 149 jävla kronor :D


Annars idag har jag städat ur mitt flickrum på massor med skitsaker! så nu har har bara kvar saker som jag kommer vilja ta med mig när jag flyttar. Kände att det var lika bra att göra detta nu eftersom jag hoppas på att inte bli kvar hemma någon längre tis efter resan. Har slängt 4 sopsäckar med skrot som jag samlat på mig sen vi flyttatade hit för 11 år sedan, sen blev det en kartong med saker som ska sparas pga sentimentalt värde typ mina gamla skolkataloger!

Hur som hällst så här ser min byrå ut för tillfället när jag tömt den på allt bråte, kan tillägga att typ varje fack var varit proppfullt förut!


Nu är rummet klart, så imorgon börjar jag packa och tvätta! Det är ca 51 timmar var tills jag måste åka mot kallax så det borde jag ju fixa!

nu ska jag försöka sova, har totalt vänt på dygnet senaste två nätterna. Har somnat va kl 0400 har däremot bara sovit till kl 10 då för att kunna sommna tidigare dagen där på men det verkar ju inte gå så bra hittils. Men imorgon måste jag upp kl 0700 ska på en återkontoll kl 0800 efter jag tog bort rälsen. Så om inte annat så borde jag ju kunna sova då!

God natt!

Sista helgen i Luleå!

3 dagar kvar, på Fredag där det iväg!

Idag elr igår för nu är det ju tisdag, så jobbade jag min sista dag på väldigt länge. Så otroligt skönt!

Min sista helg i Luleå firades med Kräftskiva i min stuga i sandnäset.




Det blev en riktigt rolig kväll, men efter färden in till stan sviker minnet :P
Någon som vill fylla i?


RSS 2.0