Nu bäddar jag mig med fortsättningen...

Idag när jag kom hem väntade två glada överaskingar.

1. Jag har fått mitt Australienska arbets och rese visum

2. Jag fick mina böcker från CDON, alltså bok nummer 3 och 4 på Twlight serien


Nu ska jag läsa!

Och mina vänner sa att jag såg normal ut!?

Hittade en bild på mig ganska bra precis en månad efter min käkoperation, jag tyckte att det tog ett bra tag innan svullnade la sig ordentligt ca 2 månader men vid tillfället nedan så sa mina vänner att jag såg hur normal ut som hällst.
Vad säger ni nu? Jag hoppas verkligen att jag ser normal ut här!
Ser ut som en köttbulle trots att jag vid detta tillfälle vägde mindre än på länge pga att jag bara åt pure mat!

Jag bröt mitt förbud!

Jag som inte skulle shoppa innan London, men för exakt en vecka sen så blev jag så galet irriterad och less att jag var tvungen att shoppa :P


Sen har jag handlar lite på Team Sportias rea, 15% på hela butiken kanske inte låter så mycket men när man ska handla backpacking ryggsäck och gore-tex vindställ så tjänar man några hudralappar. Detta är också saker som jag gått och tittat på väldigt länge men har inte kommit för mig att köpa och det var ju väldigt passande med tanke på rean!

60 liters ryggsäck, hur ska jag kunna klara mig ett år med bara denna?


Det är inte exakt denna jacka jag köpt men det är samma röd färg och likande modell!


Så där ja, nu har jag kommit tillbaka efter alla mina djupa inlägg!

090727

I helegn såg jag en hemmafilm från sent 80-tal på bland annat min Pappa, året var 87 och han hade blond hockey frilla.
Man brukar ju säga att man ofta gillar killar som påminner om en far, och man pappa var ju fan snygg när han var ung. Han påminner väldigt mycket om den typen som jag brukar falla för! Någon annan som märkt av samma sak?


Denna ska behöver ju inte ha något att gör med ens far och banden mellan far och dotter  det kan ju också bara vara ett tecken på att man liknar sin mor och har likande smak när det kommer till karlar!


Nu håller Blogg.se på att ge upp så ska avsluta!


32 dagar kvar!

Seriöst! jag kan fan inte fatta att imorgon är det bara en månad kvar tills jag lämnar Luleå!

Nu till något annat. Laddade hem ljudboken New Moon, uppföljaren till Twilight och man kanske bara dör en aning när man är i kontakt med sen där serien. Orsaken till att alla tjejer blir helt galen i filmen och böckerna måste vara pga Edward (Robert Pattinson) framställs han är så galet självsäker och sexig men samtidigt väldigt beskyddande och inte rädd för att förklara in kärlek till Bella. Den kärleken som beskriv mellan dem och hålen i deras hjärtan  när de tvingas isär får en att rysa både av välbehag och av smärta.
Jag kan inte göra mer än att bara hoppas att jag en dag kommer att älska någon annan så mycket så att det gör ont och hoppas att vi kan vara tillsammas (ps. hitta mig hälst först om minst ett år.ds)


 
Idag när jag lyssat klart på ljudboken så klickade jag hem del 3 och 4 i serien från Cdon, dock böcker denna gång eftersom det inte fanns ljudböcker. Jag föredrar hälst att läsa men det är riktigt skönt att lyssna när man är ute och går/springer/cycklar.

Helgens roligaste kommentarer!

Igår var jag hos Linn och tittade på medans tjejerna förfestade (jobbade idag).
Vi pratade om vad för slags killar vi skulle vara om man skulle ha föds som det andra könet.

Linn: Frida du skulle varit skolan syggaste Hockey Kille som låg med alla tjejer på skolan!
Okej, vad för bild har hon av mig om det är min manliga version?

Mamma och pappa var på färjan och jag var på Allstar igår, jag var nycker och skulle köra hem mina päron.
Inne på Allstar kommer Malin fram till mig.

Malin: Frida dina föräldrar är här!!!!! Dom står här utanför, tänkte att jag måste bara förvarna dig!
Jag: Jag vet jag ska skjutsa hem dem.

En minut efter det så möter jag Pappa inne på Allstar, han skulle meddela att de stod utanför och väntade på mig vilket jag redan visste (läs:mamma hade smsat, pappa var full). Jag möter Linn och Felicia.

Linn: Heeej Frida!  ÄR DU HÄR MED DIN PAPPA?
Felicia: Fridas pappa är ju en Heting!

Jag hade en roliga kväll!

Nu är jag nog frisk...

Mina halsfluss symtomer började i måndagskväll då jag kände mig lite hängig och hade galet ont i halsen, vakade på tisdag morgon med feber och ont i halsen. Var tyvärr tvungen att gå till jobbet ändå men fick smita hem tidigare när jag lärt upp min ersättare. Sov hela tisdagen och hela natten fram till kl 11, var vaken fram till 16 sov sen till 21 idag då jag lätt hade kunnat sova mer men var tvungen att gå upp och äta samt ta mitt penecelin.
Efter det har jag inte kunnat sova! hade jag fortfarande varit sjuk så hade det inte varit något probelm men nu har jag ätit antibiotika i 2 dagar så det börjar släppa.

Så just nu ligger jag och läser en london guide och försöker klura på vad jag och syrran ska göra under våra dagar i staden, förutom att shoppa alltså. Just shoppingen lär det bli lita av för mig jag kommer ju tvingas bära runt på allt i flera månader så blir nog bara att handla det man sakande under packingen. Ska för övringt försöka att inte shoppa något mer innan resan, kanske något ill min födelsedag men annars ska jag försöka hålla fingrarna i styr. Just för att jag ska kunna shoppa i London, för min resekassa i övrigt har inte direkt utrymme för så mycket shopping med tanke på hur länge den ska räcka!

nu ska jag försöka sova!
 

Saknar mina Ray Ban

På Kho san road i Bangkok köpte jag dessa galet snygga och totalt fejkade Ray ban brillor för ca 60 kr tror jag. Använde med väldigt mycket hela sommaren 08 tills de en dag gav upp och gick sönder. Har varit in och tittat på ett par äkta några gånger men fan över 1000kr för ett par solglasögon känns lïte saftigt då har jag 5 par billiga än ett par dyra..tror jag.
Hur som hällst lär ett par nya (fejkade) rays bli det första jag införskaffar när jag kommer till Malaysia!

Snygg sjuk tjej med skitigt hår och sovtröja, idag mår jag lite bättre mer tror att jag stannar hemma från jobb imorgon också!

halfluss

sjuk, galna svettningar kombinerat med feberfrossa och smärta i hela kroppen, det är synd om mig nu.

Det var allt!

Saknar/saknar inte

Saknar!
!

Saknar inte.

Mycket bättre :P


Jag en egopics tjej som inte kan stava och det står jag för :P

Just nu funderar jag på...

Varför är vissa killar sådana skithögar att det flörtar med dess flickvänns vänner?

Hur kan man säga att man inte är kär i ens nuvarande fickvänn och vill ha ens ex tillbaka?

Hur många gånger ska man behöva säga nej på "ett bra sätt"?

Varför faller man alltid för en självsäkre charmören aka Playern?

Finns det något som heter för kräsen?

46 dagar kvar.

Kom inte på någon bra rubrik idag häller.

Helgen fick för fort som vanligt, i fredags hämtade jag mina föräldrar på flygplatsen eftersom det tillbringat en veckan i kroatien och firat deras 20 åriga bröllopsdag. När de kom hem så bjöds det på lite presenter...

Fina armband.

mitt favorit läppglas allatider! galet fint och håller hela kvällen däremot är inte mindre kyssväligt eftersom det kladdar en del men det smakar gott!


Resten av fredagskvällen spenderades framför tv.n med ma och pa ätandes på jordgubbar kesells med fun light och chokladmuffins! väldigt skönt med tanke på att jag skulle jobba på lördag.

I Lördags var det alltså jobb på jula till 17 sen blev det snabb fixning på toan för att dra till Hannas möhippa på Bowlingkompaniet. Efter bowling bastu (dock inte för mig) och pizza åkte vi in till stan och drack lite skumpa innan det bar iväg till färjan! Fan vad tur att man var på möhippa så man fick smita förbi den galet långa kön trots att klockan bara var 23.
Inne på färjan var det galet kul men vars fan tog kvällen vägen? helt plötsligt var den slut, har lite dåligt samvete eftersom jag nådde den berusingsgraden när ingen kan kontrolera en man bara springer runt för man ser folk man känner hela tiden och glömer bort att det kanske är någon vän som letar en :P Något som jag fått erfara ett ex antal gånger då mina två bästa vänner har en tendens att alltid bli oavsett mängd alkohol! -Ni vet vilka ni är!




I söndags så låg jag i sänge till strax efter klockan 2, skönt att få sova ut sen blev dagen inte roligare än så!

ikväll/natt kommer min Faster och hennes Familj med bilen från Karlstad! har inte sett dem på ett år!

Har inget mer att säga!

God natt:)


Jag försov mig!

nej bloggen jag vakande inte 05.30 eller jo det gjorde jag men jag stänfde bara av alarmet! klockan 07.22 vakande jag en psyko dröm av att folk hoppade ut från balkonger på höghud som stod på Bälinge berget och de landade nere i älven sen kom det studenter och räkande passagerrarna på bälingebussen...jag du hör ju.
Så det var bara att slänga på sig kläderna och hoppa in i bilen, 07.46 var jag på jobbet och jag ska öppna 07.45 så jag han men ser ut som ett troll i håret. Tur att det finns hårsnodd.

Har inte roligare att säga för utom att det är mindre än 50 dagar kvar tills jag lämnar Luleå! 49 för att vara exakt :)


Borås nästa?

Idag gick jag in på Studera.nu och såg att mitt antagningsbesked för högskoleutblidning ht.09 hade kommit. Jag hade sökt Civilekonom på Stockholms universitet, där blev jag 183.e reserv. Poängen för att komma in måste ha höjts galet mycket från förra året, då låg det på 18.27 och jag har 18.5. Däremot så hade jag kommit in på Civilekonom i Borås och det känns bra eftersom jag vill läsa kurser i mode och då är ju Borås bästa staden för det! Men jag kommer ju självklart tacka nej till plugg denna höst har ju bokat resan. Men när jag sökte  den 16 Mars så hade jag inte gjort några planer för hösten, men 10 dagar senare hittade en superbillig biljett till Austalien och insåg att jag måste resa lite mer innan jag kan bli seriös och börja plugga! Däremot så ligger plugg i Borås högt upp på listan inför nästa höst, men jag har ju ingen tidsram på resan till AUS så det kan ju hända att jag stannat 2 år, man vet aldrig!

Nu ska jag sova! ska cykla till jobbet imorgon så klockan ringer 05.30 :(

53 dagar kvar.

Jag är dålig på rubriker så tänkte att jag kunde ju räkna ner till resan, kändes roliga än hej har ju dessutom börjat så kan ju lika gärna fortsätta!
Nu till det jag tänkte skriva om, har varit utan internet i ca 1 veckan detta har lett till min dåliga uppdatering. Inte för att jag annars är särskilt bra på att uppdatera men nu när jag har min nya kamera att fota med blir det ju väldigt mycket roligare.

Förra veckan var härlig!
I måndags var det grillning i Bälinge, dock inte hos mig.

Bara för att det är så galet kolt att röka.


I Fredags var det grill igen i Bälinge, inte hos mig denna gång häller.
Soffans snygga öga!

Enda bliden jag lyckades ta från middagen.

Första gången ever jag ler ordentlig på en Fridasofi bild.

I Lördags blev det också utgång, så jag har varit död på jobbet idag har blivit för gammal för två dagars! Nu ska jag snart sova!

RSS 2.0