Saker jag tänkt på..

Jag har svårt att prata..speciellt med folk som jag imponeras av-jobbigt

Jag ska på arbetsintervju på måndag, vill inget häldre än att få just det jobbet. Min sommar skulle dock helt plötsligt se väldigt annorlunda ut men på ett bra sätt hoppas jag!

Jag är förkyld...igen, jobbigt!

På lördag är det lagfest...igen, inte jobbigt :)

Imorgon ska jag och Jessica på Basket, kul!

Om en vecka kommer min fina mamma och hälsar på, ännu roligare!

Sen kommer min sötaste lillasyster, då ska vi ha fest i min lilla lägenhet.

Jag tänker för mycket

Jag är peppad inför mina nya kurser

Brudarna i mitt lag e för härliga

Var på afterwork med JJ och Ale idag, vi skvallrade lite över en flaska vin. Riktigt trevligt :)

Nu ska jag försöka sova bort min förkylning!

puss och god natt!
ps, jag vet att det typ bara e 5 pers som läser min blogg vilket jag gillar jag skriver ju den för er. Så ni ska veta vad som händer i mitt liv trots att vi är flera mil ifrån varandra och att vi ständigt ringer om varandra. Men det vore så roligt om ni kundnde skriva en kommentar lite här och där..så jag vet att ni e med liksom <3




Shopping, fest och jobb.

Helvetesveckan är över som bestod av 2 st inlämingar varav ett med seminarie, sen en tenta måndag och en fredag. Tentorna var i redovisning och Statistik. Vet iallafall att jag klarade statistiken vilket är galet skönt då jag har oroat mig så mycket över den!

Efter tentan i fredags gick jag på stan och shoppade, blev ett par skor, ett par örhängen, en ring och en fin blå blus som jag tillsammans med allt den andra invigde under kvällens festligheter.

Vad hände under kvällen då? jo tog bussen till götet och mötte upp Sofie sen åkte vi ut mot Olskroken för att förfesta hemma hos Henrik ,en kille från klassen där resten av gänget redan var då de hade mötts upp tidigare för att ta en afterwork men jag var så galet trött så pallade inte stressa.

Vi var stannade hos Henrik till stax efter kl 23, då hade nästan alla bestämt dig för att inte gå ut. Så jag bestämde mig i sista sekund för att ta bussen tillbaka till Borås för att få dansa lite iallafall, hade haft kontakt med brudarna i laget under kvällen så mötte upp med dem på Harrys. Trots att jag bara var inne på stället i drygt en timme var det en riktigt lyckad kväll! Vill egentligen skriva mycket mer men e ni nyfikan får ni ringa mig :P

I Lördags var jag på basket och så Mark-LBBK, Luleå vann men det var på håret. Jag har inte gått och blivit en Mark supporter men känner ju några av tjejerna i laget och hade varit kul för dem att vinna, men sen vill jag ju att Luleå ska spela final!

I söndags och igår måndag jobbade jag på City Gross, har jobbat 5 helgdagar denna månad varav 3 söndagar. Så jag längtar till löning i April :) Hoppas bara jag får jobba lika mycket i April också så jag inte måste spara allt, för lär ju inte bli att spara mycket denna månad efter allt jag shoppat...



Så här såg jag ut i fredags, hade dock på mig den blå blusen över detta också!


Hade ett presentkort på H&M så gick dit idag efter föreläsningen och shoppade lite.
Blev kavajen och linne som jag har på mig på bilden. Gillade shorten mycket men känns lite väl tidigt att börja köpa det nu så de fick gott hänga kvar.

Måste bara visa en liten bättre bild på shortsen, e lite kär :)

Sen blev det dessa byxor också! så fina och riktigt sköna, vill så gärna ha denna kavaj också. Får se om jag slår till, hade dock behövt en storlek större och hittade inte det. Känns dock som att jag inte har så mycket kläder som jag kan matcha kavajen med.

Nu ska jag äta middag :) ha en fin tisdag och glöm ej bort basketen ikväll!


Spara eller inte?


Sista partiet

Sista partiet är lagt och ingen vann. Kan hända att vi börjar spela igen om en vecka eller om ett år eller aldrig, alla tre alternativ har lika stor sannolikhet. Ska jag vara helt ärlig så spelar det inte så stor roll, jag gillade poker men det känns som hjärter eller något annat spela kan vara lika intressant.

RSS 2.0