Klänningsångest!

Som jag skrev i förra inlägget ska jag på Malins examens cermoni på onsdag och kan för guds skull inte betsämma vad jag ska ha på mig...jag väljer mellan följande plagg (Vädret spelar ju självklart roll också, är det dåligt väder blir det jeans och den blommiga toppen)

Så väljer mellan denna långklänning eller..


Någon av dessa, Dock inte den grön/vita i mitten och inte heller den rosa leopardmönstrade.
Är ganska sugen på den rosa näst till vänster.

Sist bjuder jag på en klassisk spegel bild, om det blir dåligt väder är det detta som gäller! för övrigt så ber jag om ursäkt för min dryga min :)


Luften har gått ur mig...

Mina klasskamrater har sommarlov och jag har en tenta kvar..det är dessutom en kurs som jag valt att läsa utöver min utbildning. Vad fan har jag gett mig in på? orkar verkligen inte plugga, jag vill bara ha sommarlov! ush och fy :( nu längtar jag verkligen till Luleå! ska bli så underbart att träffa alla mina fina vänner och familjen!
Men innan jag åker upp så ska jag åka till Trollhättan på tisdag kväll, för att medverka på Malins examens cermoni på onsdag morgon! Ska bli så kul att träffa henne också vi bor ca 8 mil från varandra men har inte setts sen i januari så det är verkligen på tiden att vi ses!

Så är pepp känner jag mig på plugg!

RSS 2.0