Avtentad..

och klar:) nu åker jag till luleå!!!!


Världens bästa julklapp:)

Råkade publicera förra inlägger av misstag och vet ej hur ha tar bort det när jag använder blogg appen, nån som vet??

Hur som hällst skull jag skriva att jag redan fått allt jag vill ha i julklapp (förutom ett G i externredovisning som jag tentar av på torsdag) nämligen att min pojkvän kommer upp till luleå över nyår!!! Blev hur glad som hällst när han sa det igår:)

Annars så är det enda jag gör nu att plugga... Sitter med affärsredovisnibgsboken och har choklad och tända ljus så blir det lite mysigt iallafall!


Jag har redan fått världens bästa julklapp!!!


Morgon träning:)

Inlägg som skulle ha publicerats kl 08 imorse men det gick inte:(


Plugg plugg och mer plugg

Sitter med externredovisningen...det är tungt just nu. Försöker lära mig kassaflödes analys! Men snart ska jag ta en lite paus för att möta upp Linn över en kaffe :) sen ska jag nog försöka sitta resten an kvällen! Rolig fredag! Hoppas ni har en bättre:)


Tentaplugg

I torsdags förra veckan skrev jag affärsjuridik tenta, det gick ganska bra! Tror jag klarar mig:) men torsdag nästa vecka kommer tentan från helvetet...externredovisning! Men samma dag händer det något väldigt roligt, jag flyger nämligen hem till Luleå:) nu ska jag fortsätta plugga!


Nu är jag tillbaka på gymmet igen:)


På jobbet!

Bara en timme kvar nu sen är det dags att peppa för fest:) Malin fyller 22 imorgon så vi ska fira henne ikväll! Efter jobbet blir det att möta upp Erika och äta middag innan vi drar oss mot Malin. Enda problemet är att jag har åkt på världens förkylning och är brutalt trött då min sömn blev något störd inatt när min karl ramlade in kl 02 lite lagomt
salongs! så får se om det blir fest för mig ikväll...har ju peppat för denna helg länge nu så känns lite tråkigt. Hade dessutom tenta i torsdags som jag inte kunnat fira!

Nu ska jag sluta klaga! Ha en fin lördag mina vänner:)


SmartShake

Köpte denna snygging på Fitnessfestivalen i lördags fick två st för 99kr :) halva priset alltså! Passade även på att köpa lite protein pulver som man smart kan förvara i botten på shakern. Smart att ta med sig till skolan och perfekt mellanmål!


God Morgon!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe ur min favvomugg och tittar på vakna med the voice, Ska iväg till skolan snart för sista juridik föreläsningen innan juridik tentan! Btw! Idag som snön till Borås:)


Färdigpluggat för idag!

Nu ger jag mig iväg på möte med jobbet och sen blir det middag med jobbgänget på babbel! Gött:)


Jag visade er aldrig min klocka


Tillbaka i skolan...

Var i skolan tills 22 igår, åkte hem och sov och kl08 var jag tillbaka! Det är full rulle nu jan jag säga. Hinner inte ens träna, men ska få lite inspiration på lördag då jag åker på fitnessfestivalen i Gbg!

Idag är det processrätt som gäller! Bara ar dyka ner i böckerna då så ja hinner innan jag ska träffa Linn på sushi lunch:)


RSS 2.0