Dark lips




Sitter egentligen och tenta pluggar men nu måste jag ta en liten paus! Mörka läppar är ju väligt populärt just nu och jag gillar verkligen röda läppar i alla nyanser. Här har jag på mig ett vinrött från Make up store. Skulle ta lite bilder med webbcamen för att kunna visa men som ni ser spårade det ur! jag ser ut som en canserpatient.


Dancing On My Own

En vän till mig postade precis ett inlägg på facebook där hon kommenterade Robyns låttext till "Dancing On My Own". Jag upptäckte att jag aldirg riktigt lyssnat på texten, och kom fram till att fan vad bra den är, för jag tror att nästan alla kan känna igen sig i texten på ett eller annat sätt!

Somebody said you got a new friend
Does she love you better than I can
There's a big black sky over my town
I know where you at, I bet she's around
Yeah I know it's stupid
But I just got to see it for myself

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

I'm just gonna dance all night
I'm all messed up, I'm so out of line
Stilettos and broken bottles
I'm spinning around in circles

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye

Detta är inte texten i dess helhet men ni förstår vad jag menar!

Trollhättan!

Ska iväg och kolla/spela match i trollhättan idag. Kan egentligen inte spela pga mitt knä men vi är bara 6 Friska spelare så ska hänga med som stand in om någon blir skadad eller utfoulad.

Efter matchen ska jag stanna i Trollhättan och spendera kvällen med min underbara vän Malin som jag träffar allt för sällan! Åker hem igen imorgon vid 11 så det blir en kort visit.

Ha en bra lördag allihopa :)

Tenta plugg!

Har min första tenta i Makroekonomi den 1 november! så nu ligger jag i hårdplugg. Eller jag har inte så bra disiplin, måste skärpa mig lite och bli mer effektiv samt ta vara på tiden. Har iallafall unnat mig lite sovmorgon de två senaste dagarna, har gått up kl 9!

Min cykel har varit på lagning sen den 7 september och i onsdags fick jag tillbaka den! Så igår betsämde jag mig för att cykla till gymmet, och vad möts jag av på vägen hem om inte världens snöstorm! och idag ligger till och med snön kvar! vilken chock!


Nej det är inte regn!

Det är snööö!

Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu!

och här sitter jag! Har träning kl 18.00 så det blir hårdplugg fram tills det är
dags att åka iväg mot den!


4 år och jag ser likadan ut!


Luleå stars säsongen 06/07. Mitt andra år i Stars, annars världens härligaste lag! Fy fan vad kul vi hade, säsongen 07/08 var minst lika bra om inte bättre!

Jag i Borås Basket säsongen 10/11, Man skulle kunna tro att korten är tagna vid samma tillfälle! Nu är det rätt svårt att se på lagbilden, hittade ingen på bara mig, men ändå!

Dagen efter


Före....

Efter...03.30

Dagen efter....ser det föresten inte ut som jag har världens ank-läpp?

God Morgon, Eller god eftermiddag!
har pecis tagit mig upp från sängen!
Igårkvällen var asroligt! Vi förfestade hos en av brudarna i laget, sen gick vi till Grand och dansade hela kvällen! Det var längesen jag var ut och dansade och jag hade verkligen längtat. Idag är dock mina ben galet möra och jag är öm i axeln efter lite för mycket vevande :) Men annars mår jag bra, inga bakistendenser, eller hade lite tidigare men inte nu! Det blir perfekt, då orkar jag ta mig gymmet och köra lite biceps och rygg!

NU KÖR VI!


Maken lagde, hårte fixat, nu ska jag bara slänga in mig middagen och förska njuta av ett glas vitt!
Hoppas vi syns i vimlet :) inte för att jag tror att några Boråsare läser min blogg men man kan ju hoppas!

hemma igen!

Nu är jag hemma igen, blev 65 min på gymmet. Förutom mitt ben/knä pass blev det 2 magövingar och rygg-ups. Efter det var jag helt galet trött! Klunkade i mig min proteinshake och började traska hem. Första 20 min gick riktigt segt, efter det så kände jag hur shaken kickade in och jag bröjade trycka på, blev till och med sprint uppför 2 backar! Totalt tog det 40 min att gå hem, tanken var ju att gå en timme men kände mig nöjd med 40, dessutom var jag tvungen hem och byta om inför kvällens bravder!

Så här ser jag ut nu, ska fixa hår och smik nu!
 


NU ska jag gå!

Haha fan vad dålig jag är! Nu ska jag verkligen gå, tänkte bara visa min supergoda shake! eller som att det säger er något om hu god den är bara genom att se en flaska liksom!?

Iallafall, glömde skriva i förra inlägget att det är viktigt att ägget har koagulerat innan man mixar i det. Jag brukar vispaihop ägger, lägga de i en skål och mikra i ca 1-2 minuter. Om man lägger i ett rått ägg så kan inte kroppen ta upp proteinet lika bra.

caio!

Lördag 16 Oktober

Nu är klockan strax efter 12, har suttit frmaför datorn ett tag. Ska iväg och köra mitt knäprogram på gymmet snart, blir troligtvis att jag kör mage rygg också men vi får se hur mycket energi jag har i kroppen, bara mitt knäprogram brukar ta ca 45min att köra igenom. Ska blanda ihop min egen gjorde protein shake, ska även avsluta passet med att promenera hem. Kanske joggar lite, vi får se hur kroppen mår!

I min proteinshake har jag
1 banan
1 helt ägg, ibland en extra äggvita.
1 dl lätt mjölk
50 g lätt kesella
50 g mini keso
3 msk fun light
20-40 gram havregryn, dock bra om jag vill ha i mig mer kolhydrater. t.ex. Om jag dricker en mellan två pass, som idag då jag ska gymma ca en timme för att sen ta en promedan på ca en timme, eller om jag hade haft basket träning efteråt. Även om jag utesluter havregrynen så få man ändå i sig lite kolisar i form av bananen. Dock väldigt snabba sådanna, de räcker absolut inte till att orka med ytterligare ett träningpass.

Nu ska bara låtan frukosten sjunka lite mer och så ska jag drika upp mitt kaffe. Jag köpte en termosmugg igår, jag har redan 3 termosmuggar och typ 2 vanliga termosar men de valiga är lite för stora för att man ska ta med sig dem till skolan och alla muggarna läcker och så håller de inte kaffet varmt!

Jag blev påkörd av en bli när jag var ute och cyklade den 7 september, jag fick lite blå märken men annars gick det bra. Varken jag eller bilen hade hög hastighet. Iallafall jag har fått lite skadestånd från försäkringbolaget,närmare 1600kr! Så min första tanke var att nu ska jag unna mig något fint! och resten ska jag spara. Men sen kom jag på att det finns typ 1000 saker jag behöver köpa men som jag inte känt att jag haft råd till, saker som man behöver till hemmer osv. Så det jag köpte var:

  • Badrumsvåg
  • Temosmugg
  • Liten grå handduk att ha på spinningen, alla mina små handukar är så fina så vill inte svetta ner dem.
  • Armbandsur, 99kr på Clas olhsson! behöver verkligen en klocka sen min försvann precis innan jag flyttade hit.
  • Deo
  • Ansiktiskräm
  • Reseförpackning till shampo och balsam, har köpt shampo och balsam i 1 liters förpackingra så det är perfekt när man ska ta med sig det till gymmet.
  • Närvekskabel, 10 meter.Mitt bredbandsjack ligger på andra sidan av lägenheten! jag fattar inte vad de tänkte när man satta jacket där! 
  • Pannband, jag köpte ett stickat pannband på MQ men det sticks nå så otroligt om man bröjas svettas lite. Så jag köpte en BuFF! till att ha om man ska gå på promenader och likanden när man inte kan undvika att svettas.

Det var allt! Jag hittade en supersnygg kavaj på Åhlens samt en snygg blus som jag är sugen på men spenderade så mycket pengar igår så vi får se hur jag gör. 

 
Jag är stolt över min termosmugg! nu ska jag slita mig från datorn så jag kommer iväg idag!


Livet i Borås

Sova, äta, plugga, träna!
jag är tillbaka i mina gamla rutin, känns så skönt! Jag gillar verkligen att resa men är ändå en person som vill ha en rutin i mitt liv vilket jag har nu samt att jag är på ett annat slags äventyr. Behöver jag säga att jag stormtrivs i min nyagamla tillvaro? Det enda tråkiga är att jag önskar jag hade mer tid för vänner, har tackat ej till ett otaligt antal fester. Men jag vet att det är för det bästa och att jag innerst inne mår bäst av att göra det men känner mig ganska tråkig från.

Ikäll ska jag iallafall inte tacka nej till fest! För det är nämligen lagferre :) ska bli hur kul som hällst!

Här kommer lite bilder från...jag typ allt!

På gymmet, fick en glad överaskning när jag fick reda på att vi får gratis gymkort med laget! Eller gartis och gratis måste ändå betala en medlmsavgift på 1700kr! men det är iallafall inte lika mycket som ett årskort!

Jag och Jessica gick på bio, såg Hämden! väligt bra om ni inte sett den så gör de!
Annars har jag gått från frida med sidbenan till Frida med mittbenan, och jag gillart'

Helglyx, nybakta scones på morgonen.

Nu hänger även mitt första borså linne i graderoben, jag springer annars runt i massa tröjor med Luleå tryck på. Tur är iallafall att jag har 4 st vändbara röd/svarta linnen från stars utan tyrck!

Annars så har jag haft en supermysig höst med tanke på vädret, alla säger ju att Borås är sveriges regnigaste stad (ta i trä) men jag har inte märkt av det. Så här det det ofta ut, bilden är tagen igår när jag gick till stan.




Marbo-Eos

Är nyss hemkommen från kinna där jag sett på ett träningsmatch med två lag från damligan! Det är så kul att var tillbaka i hallen efter ett års (skulle nästan säga två) frånvaro. Träffade som vanligt en lulebo i hallen, denna gång var det Eva hon spelar med visby och de hade spelat en match innan den jag såg.

Nu blir det en lugn kväll framför nån film, tror det blir sista Johan falk filmen, har inte sett den ännu. En komips försökte få med mig ut men jag orkar verkligen inte är så trött!
Har inget gott hemma så har ätit lite lätt kesella med funlight ocg nu bilr det knäckebrö mackor med kaviar och ägg-min nya favorit!

Ha en bra lördag!

Borås Hälsostudio

Igår var jag och gymmade på Borås hälsotudio, det gym som vi fått gartis tillgång till med basketen. Jag har varit där en gång innan men då var jag nästan själv, då det var tidig lördagmorgon.
Iallafall det kändes som om jag var i en källarlokal med massa killar som springeromkring i bombarjackor och piplar proteindrinkar och lever för sitt gymmande. Jag brukar inte tycka att det är jobbigt att vara enda tjejen i "hante rummet" men kan ju säga att det inte var helt bekvämt igår, kändes som jag hade tusen blickar på min när jag klev in som tänkte "vad fan gör hon här?".

Annars var gymmet helt ok, nackdelarna är att de ligger lite avsides till. Jag vill helst ha gymmet nära hemmet eller nära skolan/jobbet och detta ligger åt helt fel håll, det tar i och för sig bara 15 min att gå dit från skolan/bussen men det kan känns jobbigt vissa dagar om man bär på en 10kg väska!

På dagens agenda står
-Gymma, rehaba knät och sen blir det nog axlar, bröst, rygg. Körde mage/ländrygg igår
-Plugga Makroekonomi
-Köpa nätverkskabel

Vad som händer ikväll vet jag ej men det blir lungt då jag ska upp tidigt imorgon för att sitta i sek när mitt lag spelar mot Kvarnby.


Sitter och redigerar lite bilder, kan inte säga att jag är bra, jag testar mig fram. Men blev rätt nöjd med denna fick bakgrunden väldigt mörk och mitt hår ser väldigt rött ut vilket jag gillar :)


Kraftig Pojke

Kom hit Rude Boy, pojke, kan du få det?
Kom hit Rude Boy, pojke, är du stor nog?
Ta det, ta det, baby, baby
Ta det, ta den, älska mig, älska mig

Ikväll I'mma kan du vara kapten
Ikväll I'mma låter dig göra din grej, ja
Ikväll I'mma låta dig vara en ryttare
Yr upp, yra upp, yra upp babe

Ikväll I'mma låt det vara eld
Ikväll I'mma låta dig ta mig högre
Ikväll baby, kan vi få det på
Ja, vi kan få det på, yeah

Gillar du den pojken?
Jag wa-wa-ha vad du wa-wa-vill
Ge den till mig, baby som boom boom boom
Vad jag wa-wa-vill är vad du wa-wa-vill
Na, na

Kom hit Rude Boy, pojke, kan du få det?
Kom hit Rude Boy, pojke, är du stor nog?
Ta det, ta det, baby, baby
Ta det, ta den, älska mig, älska mig

Kom hit Rude Boy, pojke, kan du få det?
Kom hit Rude Boy, pojke, är du stor nog?
Ta det, ta det, baby, baby
Ta det, ta den, älska mig, älska mig

Ikväll I'mma ge dig det svårare
Ikväll I'mma vrid kroppen ut
Slappna av, låt mig göra det hur jag vill
Om du fick det, jag behöver det och I'mma lägga ner den

Buckle up, I'mma ge det till dig starkare
Händerna upp, vi kan gå lite längre
Ikväll I'mma blir lite galen
Blir lite galen, baby

Gillar du den pojken?
Jag wa-wa-ha vad du wa-wa-vill
Ge den till mig, baby som boom boom boom
Vad jag wa-wa-vill är vad du wa-wa-vill
[Rihanna Lyrics finns på www.songlyrics.com]
Na, na

Kom hit Rude Boy, pojke, kan du få det?
Kom hit Rude Boy, pojke, är du stor nog?
Ta det, ta det, baby, baby
Ta det, ta den, älska mig, älska mig

Kom hit Rude Boy, pojke, kan du få det?
Kom hit Rude Boy, pojke, är du stor nog?
Ta det, ta det, baby, baby
Ta det, ta den, älska mig, älska mig

Jag gillar sättet du rör mig där
Jag gillar hur du drar mitt hår
Baby, om jag känner mig inte det
Jag är inte fejkade, nej, nej

Jag gillar när du berätta för mig kyssa den här
Jag gillar när du berätta för mig att flytta den där
Så yr upp, dags att få upp den
Du säger att du en rude boy, visa mig vad du har nu


Enligt tyda.se så översätts
Rude= Kraftig, grov, våldsam, rå, häftig, obildad, ohyfsad mm



ACNE

Zorah Jersey SEK 595, Acne - NELLY.COM
Hittade denna jättefina tröja på nelly.se från ACNE, jag gillar vekligen svensk design men har inte blivit av med min ACNE oskuld ännu. Hade gärna låtit denna tröja ta den! Den är också blilliga för att vara ACNE 595 kr!
Men vet ej om den är nog billig för en student, får nog överlägga men swedbank innan jag bestämmer mig!

 


Rude boy


Rihanna-Rude boy

Denna låt är verkligen en Australien låt men kanske främst en "Cairns låt". Carins är en riktigt party stad och där träffade jag en person som visade sig älska dansa till samma låtar som mig. Speciellt "Rude Boy"  som blev min och Eriks låt, och varje gång den spelades var man tvungen gå och dansa, oavsett som man stod med en full drink i handen eller hade ett ragg på g!

Härliga tider :)

En månad i Borås

Nu är det bra precis en månad sedan jag flyttade hit till Borås och jag måste säga att jag trivs jätte bra!
Tjejerna i mitt nya basketlag är helt underbara :) jag har träffat tusen nya människor vilket alltid är så roligt.
Sen har jag fått en jättefin lägenhet, som dessutom ät jättebillig! Att jag dessutom äntligen har en egen lägenhet, jag bor själv, jag tar hand om mig själv, jag får vara självständigt är helt underbart och något som jag velat göra i flera år. Självklart så stämmer ju allt in på min tid i Australien också men det kändes lite som en lång semester, det var inte riktigt verkligt.

Tänkte visa lite bilder från minn tid här, har inte använt kameran så flitigt men några bilder har det blivit!

Allt började med att jag träffade Malin i Trollhättan och hon bjöd mig på middag!

Sen Bodde jag på en luftmadrass i en vecka innan min kära mor och far kom med alla mina möbler och hjälpte mig flytta in och komma iordning, vi han också med en heldag på IKEA!

Sen fortsatte introdukttionen och avslutades med en finsittning!

Jag och jessica på finsittningen, de två mest Norrlänska tjejerna i vår klass.
Jag är då självklart "mest" norrlänslk, sen kommer Jessica och hon är från
Söderhamn! Resen av människorna i vår klass kommer ursprungligen från söder om
Uppsala!

Sen var det tjejkväll hemma hos mig förra helegn. Denna helg blir nog mycket lugn, jag skulle
behöva plugga 24/7!
Appropå förra helgen så träffade jag massor med Lulebor!
Jag står i utanför stans typ end riktiga klubb och hör någon skrika FRIDA! då ser jag två killar från Luleå som
står i kön, det var här för att hälsa på en kompis, sjukt!
Sen träffade jag en tjej som gick BG året under mig i Boråshallen när herrarna spelade en träningsmatch.

Jag och Alex på torget, Jessica skulle få med våra "snygga" drinkar å bilden, därav min konstiga min!

Jessica och Andres på Torget.


go clubin'


Rihannas-Only girl(in the world)

Denna låt är så jävla bra! jag dock tvungen lyssna in mig på några gånger men nu vill jag inget heldre än att gå ut och skaka rumpa till den :)

RSS 2.0