61 dagar kvar till avresa och bechformen är fixad!


Haha elr så inte,drar in magen max och har dessutom lekt med fuktionerna på kameran!
Men det kan vara kul att drömma ibland! Imogon blir det Pulver diet :P

Millan fick bli bred!

Mer från min nya älskling!









Min nya kamera!

En Panasonic Lumix DMC-TZ7


Superzoom, 12x!

Jag tar en paus från solningen, nu åker jag och syrran till ma och pa i stugan som ligger 4 km hemifrån! Ska äta middag och trava ved...inte det roligaste som finns. Här kommer lite fler sol blider som min nya älsking har tagit!

Just nu


Bakis i solen:)

Midsommar

Måste bara lägga ut lite bilder från igårkväll, jag kan bara inte sluta titta på mina tänder! det känns näst intill overkligt att jag verkligen är klar med tandregleringen. Jag kommer ihår när jag var 18 och fick veta att jag inte skulle få tandställningen för än jag var 19 och att jag dessutom skulle bli tvungen att ha den i två år!  21 kändes så galet långt bort men nu är det här och allt är klart:) otrolig känsla!

Jag och min fina mamma

Tremänningen Sandra 5 år :)



kl 0200 så lyste solen, midnattsol när den är som bäst!

Jag och syrran för några timmar sen, fräkar har jag hunnit få det kan jag lova!

Det är över nu!

Efter att i 11 år glömt mitt leende för kameran är det numera det första jag vill visa för den!
Har haft räls i nästan exkat två år nu. Satte in den de 11 Juni 2007, tre dagar efter studenten. Sen dess har hag haft ett koppel runt halsen som gjort att jag inte kunnat lämna Luleå eller Sverige någon längre tid. Men nu är jag fri och kan göra vad fan jag vill och det känns så galet underbart. Den storsta lyckan är faktiskt att jag inte längre har något som håller mig kvar här, albsolut är det skönt att vara utan räls men som sagt friheten är bäst!

Här kommer före och efter bilder...vilken skillnad!



En kväll med Sofi och Ylva...

...och man er ut så här

Vem är den här tjejen och vem har tagit hennes överläpp?

Jag mår inte så bra...

Jag kan inte somna det har hänt något konstigt med min tunga, den är helt svullen!

Lyckorus!

På tisdag nästa veckan ska jag på min första basketträning på 3 månader :) Är väldigt nervös eftersom det var så länge sen men jag har ju saknat träningarna så himla mycket så det ska mest av allt bli kul! Få se hur länge jag orkar springa bara :P

Bilden är tagen en mycket duktig Luleå Fotograf, Maria Winbjörk.

ÄNTLIGEN!

Jag har ju lovat en del bilder, men min kamera kabel har varit borta så nu har jag köpt en kortläsare så efter många om och men har jag äntligen kunna ladda upp mina bilder från bland annat påsken, och första riktiga sommar helgen!


88 Dagar kvar!

Nu har jag semester i tre veckor! jobbar endast 4 dagar innan jag börjar sommarjobba den 22 Juni. Då kommer jag jobba mellan 6-7 dagar i veckan fram till den 9/8. Sen ska jag försöka komma med i en läkmedelstudie innan jag åker iväg, detta skulle ge mig 12 tusen rakt ner i resekassan! härligt :)

Eller egentligen har jag inte semester, jag har bara inte fått några jobbpass i och med att mitt vick på FHV är klart. Men det känns ganska skönt med tanke på hur min vår ha varit så skadar det inte med lite ledighet! Dessutom så är jag ju med i jobbgaranti för ungdomar vilket betyder att jag får aktivitestöd alla vardagar som jag inte jobbar. Så det är ju lite som betald semester fast jag få inte så bra semesterlön men vad gör det ibland får man offra lite för sin ledighet.

Igår var jag på allstar och färjan med Amanda och Malin, underbra kväll och jag invigde min sommarklänning. Idag mådde jag mindre bra när jag vakande, jag som skulle ha en nykter kväll:P tyckte att jag tog det lungt men det är den veckan då allt blir mycket värre så jag skyller på det!

Annars idag har jag suttit hos Sofi i hennes nya lägenhet på deras balkong, galet varmt var det men också hur underbart som hällst! Vi passade även på att köpa jordgubbar så mer sommar än vad det var idag kan det fan inte bli :)

Imorgon hade jag tänkt åka till Onoff och köpa en ny kamerakabel till min dator, har varit utan nu i tre månader och få väll inse att jag inte kommer hitta den så det är lika att köpa en ny. Annars ha jag tänkt sola, storstäda mitt rum och måla uthuset i sommastugan under mina lediga dagar!

Ha det bra och sov gott!

RSS 2.0