Underbara Under

När jag var i Oslo så besökte jag en av mina favoritbutiker La Senza, för de som inte vet är det en underklädes butik i stil med Victorias Secret fast det är Kanadensikst. Hur som hälst så samlade jag på mig en hel hög med BHar och begav mig ni i det superfina provrummen där det tex hänger en fin siden kimono och efter ca 30 minuters provande bestämde jag mig för ett set i krämvitt med svarta detaljer. Det jobbigaste var att välja, det har så otroligt mycket fint men det är inte speciellt billigt kanske inte så överdrivet dyrt för den delen heller men när ett set kostar ca 700kr så köper man inte gärna flera åt gången. Här kommer lite bilder på setet som jag köpte och bild från provrummet.

This is not a shoe It's a maina

Conversen som jag skrev om igår råkade halka på mina fötter idag och det satt som en smäck! DESSUTOM, och jag vill verkligen påpeka detta så var det möjligt att ta ut innersula på dessa (eftersom det inte går på några andra converse) så det innebär att jag kan lägga in mina ortopediska sulor( som jag egntilgen måste använda varje dag i alla skor) så jag kan gå i dom hela dagen och se snygg ut samtidigt som mina fötter är glada! Så nu ska dom vara beställda och tanken var att jag skulle visa dem nu men det är något konstigt med just den bilden så få inte upp dem på bloggen, så jag får ta och fota dem när allt är betalt och klart!

Min dag

Idag har jag sprungit runt hela dagen.
08.00-10.30 Personalmöte Nilson
10.45 Hämta saker hos skomakaren
11.00-11.50 Lunch
12.00-15.30 Möte med Linda Ahlgren för http://www.gorakarriar.se
16.30-17.30 Gymmning på Helex
18.30 Hemma!

På Nilson idag gick vi igenom olika säljtekniker och hur man gör för att växa i sin yrkesroll som säljare, det var mycker intressant speciellt då jag kan känna att man inte utveklas så mycket av att stå i en butik hela dagarna. Vi pratade även om sommaren och då står jag inför ett dilemma, jag har fått erbjudande om sommarjobb på nilson och då kommer jag att jobba max 75% i juli och halva augusti och mkt mindre i juni ca 10-20%. Detta är ju inte en så bra deal då jag kan få heltid på JULA från mitten av Juni till mitten av Augusti och kanske längre, problemet är då att om jag tar JULA så måste min chef på Nilson anställa utterliggare en säljare och lära in honom/henne, detta kommer resultera i att jag kommer få mycket lite tider på nilson under våren (april, maj, juni).  Så nu ska jag göra allt för att få en heltidsantällning så snart som möjligt så slipper jag altt detta krångel! Det är bara att börja leta!


Up n' running

Idag var min första dag ute i verkligheten, jag trodde att det skulle vara mycket jobbigare än det var! Var på ett möte på af på morgonen, sen gick jag en sväng på stan och efter det orkade jag till och med gymma lite, sen åkte jag och hämtade bilen som varit på lagning och efter det fikade jag med en förhppningvis framtida chef/medarbetare. Alltså en kul och häldeserik dag för en gångs skull, jag har ju legat hemma varje dag sen operationen förra veckan men du har jag fått mina krafter tillbaka!
Som vanligt ska jag också blogga om skor! var in på nilson idag och beställde ett par från umeå butiken som inte vi kommer att få in. Skorna kommer från Vagabon och kostar 899kr.

Sen är jag även galet sugen på ett par red label Converse, med "red Label" menas att det bara görs ett lager och sen kommer det inga fler så jag borde bestämma mig snart, ska ta och testa ett par imorgon när jag ska in på personalmöte. Tror inte att jag kommer att kunna hålla mig, men vi får se om de passar!
Och här hade jag tänkt lägga upp en bild på conversen men bloggen krånglar och vill inte visa bilden så från lägga upp den någon annan dag!
Go kväll!


jag lever

Jag är hemma och jag lever men jag ser föjävlig ut i ansiktet, det är helt galet svullet! jag ska skriva mer sen när jag orkara vara uppe!
kram!


Retuscherad

En ska som jag tycker är mycker roligt är att sitta ocg retushera bilder, har gjort det på vissa som jag har lagt upp på bloggen. Men ofta försöker jag bara ta bort det nödvändigaste, man vill ju ändå se ut som samma person , men ibland blir man retusch galen och tar bort minsta lilla grej som man skan störa sig på...det brukar jag oftast bli!

Denna bild är tagen kl 3 på natten efter Luleå Kalaset, jag är lite lagom full och tänkte ta en sista bild på mina lila linser som jag köpte i Thailand innan jag slängde dem. Om ni inte ser det så är det bilden till vänster som jag har fixat!

Här en en bild på världens vakraste syster, hon behöver ingen retusch men här har jag bla förstorat läpparna.

En dag kvar...

Nu är det fixat, har lagt upp tre outfitsminoutfit.
Nu till något annat, imorgon ska jag operera min käke. Detta måste göras för att den är sned, korsbett som det kallas, ofta sitter ett korsbett i tänderna det är alltså tänderna som gör att man biter snett och detta trodde man länge var mitt problem också men när jag var nyss fyllda 18 så kom man fram till att felet hos mig inte gick att fixa via enbart tandreglering utan man var tvungen göra ett ingrepp i käkbent för att jag ska kunna bita rakt. Detta är inte något som jag MÅSTE göra, det är inte någon tandreglering, men om jag inte gör det så kommer jag troligtvis behöva fixa det när jag är 50 år och har fått spänninshuvudvärk och atros i käken. Så det är en operation för att förebygga ohälsa, efter operationen kommer jag att vara inlagd på sjukhuset i 1-2 nätter sen får jag åka hem men jag kommer vara sjukskriven i ca 4 veckor men allt beror på hur jag mår. Det jobbigaste kommer vara att jag inte får tugga över huvud tagen på ca 6 veckor, så det blir flytande kost för mig. Har ätit flytande en gång tidigare när jag hade tagit bort mina visdomständer men efter ett tygn på flytande tvingade jag i min vanlig mat för att jag var så less, så vi får väll se hur det här går :)
Här nere är en bild på min när jag är helt avslappnad i käken, man ser ganska tydligt att den är send.

Jag lovar komma med efter bilder så fort jag är pigg och allert!


Hemma i Luleå!

Nu är jag hemma kom till Luleå kl 12 igår, men jobbade hela kvällen så var inte hemma för än vid 21. Idag har jag jobbat hela dagen och det samma blir det imorgon så har inte så mycket roligt att skriva :(  han dock med att ta lite bilder på min nya kappa som jag tänkte lägga upp på minoutfit.se men det funkade inte så ska visa bilderna här så länge!

nu ska jag sova och drömma om ett jobb som mode assistent på Elle!
 

Sista dagen i Trollis

Idag tar jag tåget hem till Luleå, kommer hem imorgon vid 12 tiden och då har jag några ärenden på stan sen jobbar jag kväll och hela helgen så jag från ingen mjukstart direkt! Men sen blir det ju 4 veckors ledighet efter operationen, som jag ska berätta mer om nästa vecka och jag lovar hemska före och efter bilder :)
Jag tänkte berätta om min veckan är i söder...
Torsdag 8/1. Lämnar luleå
Fredag 9/1. Kommer till Trollhättan efter att tåget blivit 1,5h sent, så kommer fram ca 15.00. Denna dag gör vi inte så mycket, malin pluggar till sin tenta och jag tittar på!
Lördag 10/1. Malin skriver sin tenta och sen tar vi bussen 16.40 från Uddevalla till Oslo. Där fastnar bussen i en stick kontroll och en knark hund kommer ni och luktar till sig knark på Malins jacka så hon och johan får gå bak till "rummet" och det söker igenom deras packning. När dom inte hittar något måste alla ta ut sitt bagage och få det genomsökt, som tur var hittade de inget för då vet jag inte hur länge vi hade suttit fast dära, nu blev det "bara" 50 minuter.
Ca 20.15 kommer vi fram till Oslo där vi möts av Linn, Alex, Linda och Sara och vi åker Till Beas och Josses lägenhet som ligger i centrala oslo för att fira Bea som fyllde 21 dagen till ära! Det blev en mycket rolig och lång kväll och jag hade sönder 3 par strumpbyxor!





Denna bild får avsluta kvällen!
Söndag 11/1. En riktig bakisdag, Malin och johan åker hem vid 14 men jag betsämmer mig för att stanna kvar ett dygn till. På eftermiddagen så åker vi hem till Bea och äter tårta hos henne och blir kvar där hela kvällen, sen så har jag och Linn killsnack och tar igen det vi missat medans hon bott i Norge!

en bild från söndagen då alla var lagomt slitna!
Måndag 12/1. Jag och Linnsan är uppe med tuppen och är vid Oslo city när det öppnar kl 10, sen shoppar vi i 3 timmar bland annat på La Senza och Zara och jag hittade så mycket fint! ska visa allt senare!  kl 13 gick min buss mot Trollhättan och 17.30 var jag hemma hos Malin igen. På kvällen ser vi film och bara slappar, en skön dag alltså.


Olso city



Tisdag 13/1: Jag tar en rejäl sovmorgon och när Malin slutar skolan så möter jag upp henne på Oden där vi shoppar skor på Wedins för billiga penningar och sen tar vi en fika på Espersso house för att väga upp för de billiga skorna. På kvällen bakar jag scones och sen tar vi en kvälls prommenad och har serious talk, malin är så otroligt bra att prata med jag skulle kunna sitta och bara prata med henne i flera timmar..det är väll därför hon är min bästa vän :)




Göta Kanal.
Onsdag 14/1. Denna tag blir en tidig sådan och jag är ute på stan vid halv 11, och shoppar skor :P till 12 så går jag och äter lunch på Malins skola och sen på kvällen lagar vi lax med fetaost och basilika. Sen kommer några klasskompisar och vi ser en film och äter grönkasstavar med dipp, en riktigt trevlig kväll!
Torsdag 15/1. Jag vaknar kl 7 och jag tar med Malin till scandic hotell där jag bjuder henne på frukost, sen tar vi en halvtimmes promenad för att gå bort lite av den stora frukosten vi fick i oss! Nu har jag bara duchat och fixat min packning sen ska jag möta Malin och säga hej då innan jag drar hemmåt!

Underbar frukost


I Bakgrunden skymtar scandic hotell som vi just lämnat.


Trollhättan var vackert imorse, Nu ska jag ringa till Malin! Bloggar kanske på tåget.

En bild från Oslo


Bea som firades dagen till ära när vi besökte oslo i lördags hade lagt upp en bild på mig och mitt resesällskap. Väldigt fin bild tycket jag så jag var tvungen att lägga upp den!

Ett par till...


Trollhättans centrum har inte så mycket att erbjuda i shopping väg men det finns en paralell gata(storgatan) till huvudgatan (kungsgatan, jag vet konstigt det borde ju vara tvärt om) Där finns det iallafall massvis, elr inte massvis men några iallafall, med inredningsbutiker som har lite roligare saker än tex Ikea, Mio mm. Dessa är definitivt värt ett besök om du har möjlighet att frakta hem sakerna vilket inte jag har...skulle packa lätt när jag åkte ner hit och fick ner allt i min rosa kabinväska men när jag kom fram så var väskan så full att den typ inte gick att få upp så vi var tvungen bryta upp väskan! som tur var klarade den sig oskadd ut dramat :)
På storgatan finns även en butik som heter L.I.B.B, de hade just nu stor ytförsäljning på massvis med väskor..tyvärr så hittade jag inte någon som föll mig i smaken men den är helt klart värd ett besök. Jag hittade en annan butik som hade massvis med fina vintagesmycken tvärs över gatan från L.I.B.B så den kan jag klart rekomendera!
Skorna som jag köpte hittade jag på en liten butik i ett köpcenter som reade ut alla skor på 30-50%, de är från Vagabon och jag har trånat efter dem ända sedan jag började på Nilson i september men jag valde att köpa ett par likande fast med foder + att min ortoped sula fick plats i de andra så dessa finisar har bara retat mina ögon. Men jag kunde helt enkelt inte motstå när jag jag såg priset 495:-, ordinarei pris på nilson är 899:- och med pers rabbat så blir det typ 699:-.

detta är jag just nu, på min handled har jag en klocka från Jacob & Co från Kula Lumpor och ett läderarmband från Dazzling som jag köpte på Aztrid idag..men dazzling är ju ett vanligt märke som säljs på bla Sisters så man behöver nog inte åka till Trollhättan för att få tag på det!

See you shoe

Jag är en sucker för svenska designers märken, ett av dem hope gjorde ett par uber hypade skor hösten 08 som jag bara älskade...nu har hopes onlineshop 50% rabbat och skorna som kostat 2800 kr går nu loss på 1400 kr! tyvärr vågar jag inte köpa dem då jag är rätt dålig på att gå i klackar och hade verkligen velta testa dem innan jag slår till!
men här har vi dem iallafall...


Ha en bra dag! nu ska jag ut och botanisera i trollhättans shopping..puss :)


Jag har en vän...

Jag har en vän som heter Sofi, vi har kännt varandra i ca 4 år och hon är en av mina närmsta vänner även om vi inte umgåts så mycket på senaste då basket, jobb, resor och killar( fast inte i plural :P) kommit melllan. Men till saken hör att hon är en riktig sygging och galet lik Audrina Patridge från The hills..kolla bara på detta!

detta är sofi men en bild snodd från hennes blogg http://ssofi.blogg.se/

och detta är Audrina...likheten är stor!


nya skor!


Idag köpte jag ett par nya skor på wedins i trollhättan, det var halva reapriset så jag betalade 175 kr för ett par galet snygga ankelboots i skinn! Så galet bra så det finns inte.
Är ju i Trollhättan nu igen, kom hit i Fredags och åker hem nu på torsdag. Har hunnit med en blixtvisit i oslo o helgen från lördag kväll till 13 på måndag befann jag mig i grannlandet...det var galet kul att hälsa på Linn och gänget! Jag hade lovat mig själv att detta skulle bli en billig resa  men det sprak är jag gick in på La senza i oslo...en underklädesbutik i klass med VS dock ganska mycket mindre men ändå :) sen hittade jag världens snyggaste kappa och ett nitbälte så nu har min resa varit allt annat en billig men jag får spara nästa månad som jag alltid säger!
Imorgon kanske jag visar mina andra inköp annars blir det när jag kommer hem på fredag!

Ha de!

RSS 2.0